TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karslıoğlu: “Deprem sonrası işi sıkı tutmak zorundayız”

DOĞU AKDENİZ İNŞAAT MÜTEAHHİT BİRLİKLERİ FEDERASYONU (DAİMFED) GENEL BAŞKANI MUSTAFA KARSLIOĞLU VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİYLE ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ MÜDÜRÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİLER.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2023 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karslıoğlu: “Deprem sonrası işi sıkı tutmak zorundayız”

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, asrın felaketi olan depremlerden sonrasında neler yapılmalı noktasında olduklarını ifade ederek, “Deprem sonrası işi sıkı tutmak zorundayız” dedi.

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Ali Demirçalı, Sayım Azmaz, Tamer Gülcan, Nurullah Hamidi, Seyfettin Can, Enes Yılmaz, Barış Yıldırım, Murat Yalçın Şeker ve Taner Tümer Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Halit Ergin ve birim müdürlerinden deprem sonrası gelişmeler ve yapılması gereken idari işlemler hakkında bilgi aldı.

“Deprem sonrası işi sıkı tutmak zorundayız”

Asrın felaketi olan depremlerden sonra gerek Adana bölgesinde gerekse diğer 10 ili kapsayan yardım çalışmalarından sonra artık neler yapılmalı noktasında olduklarını belirten DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, “Deprem sonrası işi sıkı tutmak zorundayız. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğümüzün orta ve ağır hasarlı binaları tespit etme çalışmaları sürmektedir. Müdürlüğümüzle birlikte iş birliğimiz ve DAİMFED olarak tüm gayretlerimiz sürmektedir. Bu arada belirtmemiz gerekiyor ki Müdürümüz Halit Beyin bilgi birikim ve tecrübeleri sayesinde önemli bürokratik adımlarda atılmıştır. Bu gelişmelerde sektörümüze rahatlık ve kolaylıklar sağlamıştır” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Halit Ergin de kurum olarak en önemli iş ortakları olan inşaat sektörü ve temsilcileri müteahhitlerinin DAİMFED çatısı altında olmalarını önemli bulduklarını kaydetti.

Ergin “Bu ziyarette ve sonrasında istişarelerimiz sürecektir. Şu an ağır hasarlı ve orta hasarlı binaların tespiti noktasında çalışmalarımız sürmekte, akabinde yeni binalar inşasında müteahhitlerimiz dolayısıyla DAİMFED’le iş birliğimiz devam edeceğini umuyorum. İnşallah bir daha böyle felaketler yaşamayız ve süreci hep birlikte yaraları sararak aşarız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.