TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kentsel dönüşüm projesi Ceyhan’a taşındı

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Faruk Bozkurt DAİMFED Başkan Vekili, Timuçin Güvercin DAİMFED Mevzuat ve Kentsel Dönüşüm Başkanı, DAİMFED Genel Sekreteri Enes Yılmaz, DAİMFED İdari ve Mali İşler Başkanı Nurullah Hamidi, Muradiye Muhtarı Mustafa Yaşar ve Büyükkırım Muhtarı Halil Duvarcı katıldılar.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2022 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2022 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kentsel dönüşüm projesi Ceyhan’a taşındı

ADANA(İLKHABER)-DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Kentsel Dönüşüm veya Yerinde Dönüşümü otel lobileri haricinde bizzat vatandaşımızın ayağına giderek yetkili ve sorumlu kişilerce bir araya gelerek konu hakkında bilgilendirme çalışmalarına ara vermeden devam etmekteyiz. Bu meanda bu hafta hedefi daha da büyüterek Ceyhan ilçemizde sürdürmüş oluyoruz. Geri dönüşlerdeki reaksiyonlardan anladığımız üzere gayet yerinde bir projeye imza attığımızın memnuniyeti içerisindeyiz. DAİMFED olarak tüm kurullarımızla vatandaşlarımızın teknik, idari ve hukuki olarak destek vermeye devam ediyoruz. Bu konuda çabalarımız artarak sürecektir. Netice olarak Adana’mız adına elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz.” Açıklamasında bulundu.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Böyle gerekli bir projeye imza attığı için DAİMFED ve 5 Ocak TV ye teşekkür ediyorum. Ceyhan nehri boyunca yerleşim merkezlerinin mutlak dönüşüme ihtiyaçları vardır. Ceyhan ın en eski mahallelerinden Büyükkırım ve Muradiye başta olmak üzere bu değişim ve dönüşümü ihtiyaç acil hatta elzemdir. Bunun yanı sıra Ceyhan’ımızın Deprem öncelikli bölgede olması konunun ne kadar öncelikli olduğunun ciddiyetinin farkındayız. Biz Ceyhan Belediyesi olarak Kentsel Dönüşüm ya da Yerinde Dönüşüm sağlanması hususunda ciddi çalışmalar içerisindeyiz. Bu konuda insanımıza gerekli desteği vermeye çalışıyoruz. Bu projeyle de vatandaşımızı bilinçlendirmeye yönelik bu projeyi önemsiyoruz. Ve burada vatandaşlarımızla konuyu ele almaktan dolayı en birinci ağızlardan çözüm noktasında bir sonuca ulaşacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Program vatandaşlar ve yetkililerin soru – cevap şeklinde konuşmalarıyla devam etti. Adana ve Ülkemizin pek çok yerinde Kentsel Dönüşümle alakalı olarak aynı sorunların yaşanması kanayan bir yara olarak düşünülürse; başlangıç olarak yaraya bir neşter olan bu adımlar her on beş günde bir devam edeceğini açıklayan DAİMFED yetkilileri projelerine destek olan Belediye ve Kentsel Dönüşüm birimlerine teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.