TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kepez Belediyespor 2. Lig'e odaklandı

- Kulüp başkanı İsmail İltemir: - "23 yıl aradan sonra tekrar 2. Lig'in kapısına dayandık. Çarşamba günü Eskişehir'de taraftarlarımızın da desteği ile sahadan 2 Lig'e çıkan taraf olacağız"

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2023 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2023 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kepez Belediyespor 2. Lig'e odaklandı

ANTALYA (AA) - Kepez Belediyespor, Eskişehir'de oynanacak TFF 3. Lig play-off final maçında Beyoğlu Yeni Çarşıspor'u yenerek 2. Lig'e çıkmayı hedefliyor.

Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı İsmail İltemir, yaptığı açıklamada, play-off final mücadelesinin 14 Haziran Çarşamba günü Eskişehir Yeni Stadyumu'nda saat 19.00’da başlayacağını anımsattı.

İltemir, "Sezonun final maçı. 23 yıl aradan sonra tekrar 2. Lig'in kapısına dayandık. Artık son söz futbolcu kardeşlerimizin. Bizler ve Antalya şehri onlara sonsuz derecede güveniyor. Çarşamba günü Eskişehir'de taraftarlarımızın da desteği ile sahadan 2 Lig'e çıkan taraf olacağız. Bütün Antalya'ya sesleniyoruz. Eskişehir'de bizleri yalnız bırakmayın." ifadesini kullandı.

Eskişehir'deki TFF 3. Lig play-off final karşılaşmasına gitmek isteyen Kepez Belediyespor taraftarı için Antalya'dan otobüsler kaldırılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.