TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıç ve Tatlıdede’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaret

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç bazı programlarda yer almak ve Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere bulunduğu Ankara’da, Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Çok önemli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden İl Başkanı Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mardin’i çok önemsediğini ve yıl içerisinde bir ziyaret gerçekleştireceğini belirterek, “Tüm Mardinli vatandaşlarımızla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlamaktan büyük onur duyacağız” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2022 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2022 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kılıç ve Tatlıdede’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaret

ADNAN AVUKA

MARDİN(İLKHABER)- AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç bazı programlarda yer almak ve Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere bulunduğu Ankara’da, Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Mardinli hemşerilerinin selamlarını ilettiklerini dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Mardin ve ilçelerimiz ile ilgili devam eden ve bekleyen projeleri kendilerine aktarma fırsatı yakaladık. Kalan projeler için Sayın Cumhurbaşkanımızdan yardım talebinde bulunduk. Şu ana kadar yapılan yatırımlardan dolayı da Mardin adına teşekkürlerimizi ilettik. Kendileri de Mardin’i önemsediklerini inşallah yıl içerisinde Mardin’i ziyaret edeceklerini belirttiler” dedi.

Çok önemli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden İl Başkanı Kılıç, “Tüm Mardinli vatandaşlarımızla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlamaktan büyük onur duyacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.