TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kısacık’tan Cemalpaşa KOOP.’a Kılıçdaroğlu için destek ziyareti!

Adana’da 28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi çalışmaları için Adana Milletvekili Sadullah Kısacık,  Adana şehiriçi ulaşımının önemli kuruluşlarından S.S. 28 Nolu Cemalpaşa Dolmuş Kooperatifi’ne ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2023 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2023 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kısacık’tan Cemalpaşa KOOP.’a Kılıçdaroğlu için destek ziyareti!

SERHAT AKARSU

ADANA (İLKHABER)- Adana’da 28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi çalışmaları için Adana Milletvekili Sadullah Kısacık,  Adana şehiriçi ulaşımının önemli kuruluşlarından S.S. 28 Nolu Cemalpaşa Dolmuş Kooperatifi’ne ziyarette bulundu.

Koopertif üyelerinin ve şoförlerin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette DEVA Partisi Adana İl Başkan Vekili Mustafa Oğuz Yiğit ve Adana Milletvekili Sadullah Kısacık’ı kooperatif başkanı Şükrü Çiçek, kooperatif üyeleri ve dolmuş şoförleri karşıladı.

Kooperatif başkanı Şükrü Çiçek, “Kooperatif olarak Adana’nın ulaşımı ve dolmuş işletmeciliğinin sorunlarının çözümü konusunda göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Milletvekili Sadullah Kısacık’ı tebrik ediyorum.” dedi. Ayrıca Çiçek ve kooperatif üyeleri, sorunlarının sadece işletme olarak sektörlerinde sürekli artan maliyetlerin dışına çıktığını, her bir üyelerinin, çalışanlarının gündelik hayatlarının artan enflasyon, yüksek zamlar ve bozulan gelir-gider dengesinden olumsuz yönde etkilendiğinin altını çizdi.

Kooperatif yönetiminin ve şoförlerin sorun ve şikayetlerini dinleyen ve Milletvekili Kısacık, “Ülkemizde mevcut olan sosyo-ekonomik problemlere artık iktidarın bir çözüm üretemediğini ve bu çözümsüzlüğün hepimizi derinden etkilendiğini görüyoruz. Akaryakıt fiyatları ve araç bakımı gibi maliyetler işlerinizi; gıda, temizlik, kira ve fatura gibi masraf kalemlerinde yaşadığınız ekonomik güçlükler de günlük ve aile hayatlarınızı olumsuz etkiliyor. Diğer taraftan tüm bu sosyal ve ekonomik sorunların dışı da 28 Mayıs’ta yapılacak seçim, ülkemizin geleceği ve yönetim açısından bir sistem seçimine dönüşmüştür. 28 Mayıs’ta kendimiz, çocuklarımız ve gelecek nesillerimiz için, ülkemizin geleceği için karar vereceğiz. Yukarıdan, tek kişilik yönetim mi, yoksa istişare ve ortak akıl ile yönetim mi? Kutuplaşma ve ayrışma mı, yoksa bir ve beraber olma mı? Yokluk mu, yoksa bolluk mu? Zenginlik mi, yoksa sefalet mi? Günü kurtarmak mı, yoksa geleceğimizi, ülkemizi kurtarmak mı? Bu soruların cevabına vereceğimiz karar, geleceğimiz olacak. Ortak akla dayalı, birlik ve beraberlik içinde, kardeşlikle, bolluk ve huzur içinde yaşayacağımız bir Türkiye kararıyla için sizleri gelecek pazar günü sandıklara, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeye çağırıyorum.  

Yaşamakta olduğunuz bütün sorunlar, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesiyle hızlı bir şekilde çözüme kavuşacak. Çünkü Millet İttifakı iktidarında ekonomi kadrosunda daha evvel iki ekonomik krizi problem olmaktan çıkarmış, paramızı kıymetlendirmiş ve alım gücümüzü üst düzeye yükseltmiş olan Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve tecrübeli ekibi yer alacak. Adalet temelinde güçlendirilmiş, hukuk ile güvence altına alınmış bir ekonomi modeliyle ülkemize yeniden yatırımların geldiğini, enflasyon ve döviz karşısında paramızın değer kaybetmediğini gerek işletme maliyetlerinizde gerekse günlük hayatlarınızı zorlşatıran zamlardan yaşadığınız sıkıntıların biteceğini göreceksiniz. Tüm bu bahsettiğimiz durumların gerçekleşmesi ve aydınlık yarınlara uzanmamızı sağlayacak çözümlerimizin hayat bulması için 28 Mayıs seçimlerinde hepinizin, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu, oy vererek desteklemesini istiyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.