TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kompen, Avrasya Pencere 2022'de yeni ürünlerini tanıttı

- Piyasaya yeni sürülen contalı sızdırmaz sürme, ekonomik sürme, yeni nesil sürme serileri ile çift cama uygulanan akıllı perde sistemi ve yeni folyo renkleri ziyaretçiler tarafından beğeni topladı

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2022 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2022 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kompen, Avrasya Pencere 2022'de yeni ürünlerini tanıttı

İSTANBUL (AA) - Bera Holding'e bağlı Kompen PVC, Avrasya Pencere 2022 Fuarı'nda bu yıl da yerini aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Avrasya bölgesinin alanındaki en büyük ve prestijli fuarı Avrasya Pencere 2022'de yerini alan Kompen PVC, özgün stant tasarımı, sergilediği yeni ürünleri ve yoğun ziyaretçi akınına uğraması ile fuarın ilgi odağı katılımcıları arasında yer aldı.

Fuar, yapı sektörünün en önemli 3 kolunu aynı çatı altında toplayarak sektörde faaliyet gösteren firmalar için yeni ticari bağlantılar sağlayan en önemli ticari etkinlik olarak nitelendiriliyor. Etkinlik, ağırlıklı olarak Balkanlar, Orta Doğu, Türk Cumhuriyetler, Doğu Avrupa, Orta Asya ve Kuzey Afrika başta olmak üzere 140'a yakın ülkeden 60 bine aşkın ziyaretçiyi ağırladı.

Hem fiziki hem hibrit formda gerçekleşen fuarda, TÜYAP'ın Business Connect Programı sayesinde katılımcı ve ziyaretçiler, sanal ortamda buluşma ve görüşme imkanına sahip oldu.

Kompen PVC, 544 firma ile 454 markayı aynı çatı altında toplayan fuarda, yeni ürünlerini tanıttı.

Piyasaya yeni sürülen contalı sızdırmaz sürme, ekonomik sürme, yeni nesil sürme serileri ile çift cama uygulanan akıllı perde sistemi ve yeni folyo renkleri ziyaretçiler tarafından beğeni topladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kompen Genel Müdürü Erdal Küçükşehir, fuarda gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirterek, sektörde yaşanan daralmayı özellikle yurt dışından gelen taleplerle aşmayı hedeflediklerini aktardı.

Fuarda, sektördeki yenilikleri takip etme ve tanıtma imkanı bulduklarını bildiren Küçükşehir, Kompen olarak sektörde her geçen yıl büyümeye devam ettiklerini kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.