TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kötü gidişat

Yazının Giriş Tarihi: 11.12.2022 19:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.12.2022 19:14

TFF 1. Ligde futbol heyecanı devam ederken, sezonun ilk devresinin bitimine kaldı 2 hafta.. Eyüpspor farklı bir şekilde liderliğini sürdürüyor. Ardından Çaykur Rize, Keçiörengücü, Pendik geliyor. Muhtemelen devre arası bu ekipler birkaç takviye ile kadrolarını daha da güçlendirecek ve ikinci yarıya daha sağlam bir ekip olarak başlayacaktır. Sonuçta sezon sonu Süper Lig bileti var. 

Alt sıralara baktığımızda ise Denizli ve Gençlerbirliği’nin işi çok zor. Altınordu ve Malatya da sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Aslında ikinci devre daha zorlu geçecektir. İyi kadro kuranlar için sıkıntı yok ama yetersiz kadroya sahip olanlar için iş sıkıntılı.. 

Ligde yer alan kentimizin önemli ekibi Adanaspor da aslında hiç de iyi bit grafik çizmiyor. Her ne kadar şuan ortalarda gibi görünse de aslında alt sıralara yakın.. 16 maçta alınan 18 puan var. Yani maç başına 1.125 puan ortalama..  

Geçtiğimiz sezon kötüydü diyorduk ama bu sezon geçen sezondan daha kötüler. Geçtiğimiz sezon 16 maçta 20 puan toplamışlardı ve sezon sonu düşme sıkıntısını son haftaya kadar yaşadılar. Böyle devam ederse bu sezon nasıl olur acaba! 

Bence hiç de iyi olmayacak. Şuan çok yetersiz bir kadroları var. Her ne kadar oynuyor gibi görünseler de, aslında ortada bir şey yok. Basit maçlarda dahi puan çıkaramıyorlar. Temennimiz sezon sonu sıkıntı yaşamazlar. Artık devre arası yapacakları çok iş var, o kesin. Umarız şimdiden çalışmalara başlamışlardır. Devre arası çok iyi tercihler ile iyi transferler yapmalı ve ikinci yarı çok puan toplamaları gerekir.  

Evet! Adanaspor bu sezon hiç de iyi değil. Şimdiden iyi isimler aranmalı ve devre arası transfer döneminde kadroya dahil edilmeli.. Bu kötü gidişata dur demek için başka çare yok. Bu kadro ile mümkün değil.. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.