TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kritik maç

Yazının Giriş Tarihi: 21.01.2023 17:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.01.2023 17:42

TFF 1. Ligde ikinci devrede ikinci haftaya geldik yani artık bundan sonrası her maç daha zorlu geçecektir. Her maç daha zorlu ve her puan altın değerinde olacak. Çünkü sezon sonunda hedeflere giden yol bundan sonra daha zorlu olacak.

Lig 12 Ocak itibariyle transfer sezonunun da başlamasıyla, transfer haberleri de gelmeye başladı. Eksikleri olan, yeterli kadroya sahip olmayan ekipler yeni isimleri kadrolarına katarak güçlenmenin hesabını yapıyor.

Hal böyle olunca da maçların daha zorlu olması tabi ki normal.. Kentimizin önemli ekibi Adanaspor, bu zorlu yolda ilk yarı istediği gibi bir dönem geçirmediği gibi hedefinden de çok uzak kaldı. Ayrıca son 3- sezon yaşadığı sıkıntıyı bu sezonda da yaşıyor.

İlk yarı kötü bir performans geçirdi ama ikinci devre ilk maçında önemli bir deplasman galibiyeti aldı. Tuzlaspor’u 1-0 gibi bir skorla geçerek, ikinci yarıya moralli başladı ve bu hafta ise kendi evinde Yeni Malatya ile oynayacak.

Malatya ligin alt sıralarında ve maçları çok kritik geçiyor. O bakımdan önemli bir maç Adana ekibimizi bekliyor. O bakımda çok dikkatli olması ve kendi daha ve seyirci avantajını kullanarak galip gelmeli..

Tabi transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Ekibimiz yeni ismleri de alarak kadrosunu güçlendirmenin hesabını yapıyor. Umarız iyi oyuncular alır ve ikinci devre en azından play-off hattını kovalar..

Evet! Adanaspor, bu hafta kendi sahasında Yeni Malatya’yı konuk edecek. Önemli maç ekibimizi bekliyor. İlk devre kötü bir grafik çizen ekibimiz, umarız ikinci devre daha iyi olacaktır. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.