TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı, Adana'da büyük ilgi gördü

Adana Valiliği tarafından himaye edilen, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı, 19-22 Ekim tarihleri arasında büyük bir ilgiyle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
2. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı, Adana'da büyük ilgi gördü

ADANA (İLKHABER) - Adana Valiliği himayesinde TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 19-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 2. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı büyük ilgi gördü. Fuarın kapanış günü olan 22 Ekim'de Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, fuarın ilgi görmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Geçen yıl ilk kez düzenlenen ve Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren bu etkinlikte 143,500 kişiyi ağırladıklarını belirten Vali Köşger, bu yıl 10,000 metrekarelik alanda 300 stant kurulduğunu ve fuara 70 farklı il ve 30 farklı ülkeden yaklaşık 500 firma ile 188,453 vatandaşın katıldığını söyledi. Katılımcılar ve ziyaretçilerin büyük memnuniyetle ayrıldığı bu etkinliği her yıl daha da geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

2. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı, Adana'da büyük ilgi gördü 2

Vali Köşger, fuarın, el emeği göz nuru ile üretilen tesbihler ve doğal taşların sergilendiği bir etkinlik olduğunu ve Adana'ya yakışır bir şekilde gerçekleştiğini vurgulayarak başta Büyüksaat Vakıflar Tesbihçiler Çarşısı esnafı olmak üzere fuara katkıda bulunan tüm kurumlara ve ziyaretçilere teşekkür etti. Aynı zamanda gelecek yılın planlarını yapmaya başladıklarını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.