Adana 10. Şehir Tiyatroları Festivali tüm coşkusuyla sürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın düzenlediği 10. Şehir Tiyatroları Festivali, çeşitli oyun ve etkinliklerle heyecanlı bir şekilde devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2025 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2025 11:53
Muhabir: İBRAHİM BAYSAL
Adana 10. Şehir Tiyatroları Festivali tüm coşkusuyla sürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Şehir Tiyatroları Festivali, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Festival kapsamında, Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sahneye koyduğu “Bir Ata Krallığım” adlı oyun dün akşam izleyicilerle buluştu. Oyuncuların başarılı performansları ve özenli sahne tasarımıyla beğeni toplayan oyun, seyirciden büyük alkış aldı.

“Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” oyunu Adana seyircisiyle buluşacak

Festival programı bugün, Giresun Belediye Şehir Tiyatrosu’nun sahneleyeceği “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” adlı oyunla devam edecek. Etkinlik boyunca farklı şehirlerden gelen tiyatro toplulukları, Adanalı sanatseverlerle bir araya gelerek tiyatronun birleştirici gücünü sahneye taşımaya devam edecek.

Kaynak: İBRAHİM BAYSAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.