TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da Kültür Yolu Festivali'nde Gündoğdu Vakfı Koleksiyon Sergisi sanatseverleri ağırlıyor

Kültür Yolu Festivali kapsamında Adana'da düzenlenen Gündoğdu Vakfı Koleksiyon Sergisi, sanat tutkunlarını 700'den fazla eserle buluşturuyor. Dr. Gökhan Gündoğdu Eğitim ve Kültür Müzesi'nde sergilenen eserler, yerli ve yabancı ünlü sanatçıların imzasını taşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 12:05
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY
Adana'da Kültür Yolu Festivali'nde Gündoğdu Vakfı Koleksiyon Sergisi sanatseverleri ağırlıyor

Adana, 13-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kültür Yolu Festivali'nde sanat tutkunlarını Gündoğdu Vakfı Koleksiyon Sergisi'yle buluşturacak. Dr. Gökhan Gündoğdu Eğitim ve Kültür Müzesi, festival programına dahil edilerek ziyaretçilere kapılarını açacak.

gündoğdu vakfı

Gündoğdu Vakfı'nın Katkısı

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, vakıf bünyesinde bulunan Dr. Gökhan Gündoğdu Eğitim ve Kültür Müzesi'ndeki serginin ziyaret edilmesi gerektiğini vurgulayarak, ülkemizin değerli sanatçılarının ve dünyaca ünlü sanat eserlerinin bu müzede yer aldığını belirtti.

Gündoğdu Vakfı Müzesi

700'den Fazla Eserle Zengin Koleksiyon

Gündoğdu Vakfı Koleksiyon Sergisi, 700'den fazla eseriyle sanatseverleri kendine çekiyor. Sergide, yerli ve yabancı birçok değerli sanatçının resim, heykel, seramik, fotoğraf, gravür, baskı resim ve tarihi eserlerine yer veriliyor. Üç salondan oluşan müzedeki sergide; Hüsamettin Koçan, Devrim Erbil, İsmail Acar, Mehmet Güleryüz gibi tanınmış sanatçıların eserlerinin yanı sıra birçok ünlü sanatçının eserleri bulunuyor.

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.