Adana’da yılbaşı coşkusu kadın emeğiyle buluşuyor

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kadın Emeği Pazarı, yılbaşı coşkusu eşliğinde 19–20–21 Aralık tarihlerinde Atatürk Parkı’nda ziyaretçileriyle buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2025 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2025 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
Adana’da yılbaşı coşkusu kadın emeğiyle buluşuyor

Kadın emeğini desteklemek ve el emeği ürünleri vatandaşlarla buluşturmak amacıyla düzenlenen Kadın Emeği Pazarı, yarın Atatürk Parkı’nda ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından “Ürettikçe Hep Güçlü” sloganıyla hayata geçirilen Kadın Emeği Pazarı, 19–20–21 Aralık tarihleri arasında kurulacak. Etkinlik, her gün 09.00–18.00 saatleri arasında açık olacak.

Pazarda, kadın üreticilerin hazırladığı el işi ürünler, hediyelik eşyalar ve yılbaşı alışverişine yönelik pek çok ürün satışa sunulacak. Etkinlikle, kadınların üretime katılımının teşvik edilmesi, emeklerinin görünür kılınması ve ekonomik hayata daha güçlü şekilde dahil olmalarının desteklenmesi amaçlanıyor.

 Kadın Emeği Pazarı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıları hem kadın emeğine destek olmak hem de yılbaşı alışverişlerini yerel üreticilerden yapmak üzere Kadın Emeği Pazarı’na davet etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.