TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFAD'dan “İlçeleriyle Güzel Adana” Fotoğraf Sergisi

“İlçeleriyle Güzel Adana” Fotoğraf Sergisi Adana’da M1 AVM yeni koridorda yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2024 11:17
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
AFAD'dan “İlçeleriyle Güzel Adana” Fotoğraf Sergisi

Adana’nın güzelliklerinin yer aldığı “İlçeleriyle Güzel Adana” Fotoğraf Sergisi Adana’da M1 AVM yeni koridorda yapılacak. Nevzat Hız’ın Proje Başkanlığında yapılan fotoğraf sergisi bugün akşam saat 17.00’da fotoğraf severlerle buluşacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği (AFAD) işbirliğiyle yapılan sergide 16 fotoğrafçının eserleri bulunuyor.

Sergide fotoğrafları bulunan sanatçılar arasında; Ali Loğoğlu, Ayfer Karataş, Berrin Hız, Erman Tokbay, Fatoş İnkaya, Hale Gümüş, Hasan Tahsin Yaktu, Hasan Taslakçı, Hayati Kürce, İlker Korkutan, Kasım Mungan, M. Nevzat Hız, Mehmet Pehlivan, Sabri Gül, Y. İzzettin Çamurdan ve Yaşar Usanmaz yer alıyor.

AFAD KİMDİR?

Kısa adı AFAD olan “Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği” 23 Ocak 1979 yılında Adana’da sanata duyarlı 10 arkadaşın bir araya gelerek kurdukları bir fotoğraf sanatı derneğidir.

“Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu”nun kurucuları arasında yer alan AFAD, her yıl, “13 Kare Fotoğraf Festivali” ile “Altın Kamera Fotoğraf Yarışması” ve “AFAD Uluslararası Fotoğraf Yarışması” adlı iki önemli fotoğraf yarışmasını yürütmektedir. Yarışmalar dışında önemli projeleriyle de fotoğraf severlerin karşısına çıkmaktadır.

Adana başta olmak üzere ülkemizin tanıtımına katkılarda bulunan AFAD; fotoğraf atölyeleri, fotoğrafa dair konu bazlı projeleri, her hafta sonu yaptığı sergi ve gösterileri ile sanatseverlerin seçkin mekanı olmayı sürdürmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.