TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceyhan'da Cumhuriyet coşkusu

29 Ekim Pazar günü binlerce Ceyhanlı meşalelerle yürüdü, hep bir ağızdan Cumhuriyet, özgürlük ve bağımsızlık şarkıları söyledi. Yürüyüşün ardından sahneye çıkan Semicenk ile Cumhuriyetin 100. Yılına yakışır bir kutlama yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2023 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 11:58
Kaynak: İHA
Ceyhan'da Cumhuriyet coşkusu

ADANA (İLKHABER) – Ceyhan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümünü sevinç, gurur ve onur içinde kutladı. Ceyhan Belediyesi, uzun süren etkinliklerle dikkat çekti. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve ekibi, tüm Ceyhanlıları bir araya getiren Cumhuriyet Bayramı törenlerini düzenledi ve coşkuyu doruğa çıkardı.

29 Ekim Pazar günü, binlerce Ceyhanlı, meşalelerle donatılmış yürüyüşte bulundu ve birlikte Cumhuriyet, özgürlük ve bağımsızlık şarkıları söyledi. Yürüyüşün ardından sahneye çıkan Semicenk ile Cumhuriyet'in 100. yılına yakışır bir kutlama gerçekleşti.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılını umut, coşku ve heyecanla karşıladıklarını ifade etti. Erdem, Ceyhan'a ve Ceyhanlılara olan sevgisini dile getirerek, Cumhuriyet aşkıyla dolu bir kadın olarak, ilçesine, komşularına ve ülkesine olan sevgisinin sonsuza kadar süreceğini vurguladı. Başkan Erdem, Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katılan, ülkesine ve ilçesine bağlı olan herkese teşekkür etti.

CEYHAN - CUMHURİYET-İKİNCİ YÜZYIL (1)

Ceyhan Belediyesi tarafından düzenlenen ve büyüleyici bir atmosferde gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı konserinde, sürpriz bir olay yaşandı. Genç bir adam olan Ramazan Gümüş, sahneye çıkarak kız arkadaşı Dilan'a sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. Yüzükle birlikte Dilan İkiz ile bir ömür sürmek istediğini dile getiren Ramazan, "Benimle evlenir misin?" diye sordu ve Dilan'ın "Evet" yanıtı binlerce kişi tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Hülya Erdem, genç çifte mutluluklar dileyerek, "Umarım evlilik nikahınızı da ben kıyarım" dedi.

CEYHAN - CUMHURİYET-İKİNCİ YÜZYIL (8)CEYHAN - CUMHURİYET-İKİNCİ YÜZYIL (10)CEYHAN - CUMHURİYET-İKİNCİ YÜZYIL (3)

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.