TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇÜTAM’da ocak ayının son 2 etkinliği

Çukurova Üniversitesi Türkoloji Araştırmaları Merkezi (ÇÜTAM), ocak ayının son 2 etkinliğini gerçekleştirecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2024 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2024 12:54
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
ÇÜTAM’da ocak ayının son 2 etkinliği

Çukurova Üniversitesi Türkoloji Araştırmaları Merkezi (ÇÜTAM), bu ay birçok etkinliğe imza attı. Ocak ayının sonuna geldiğimiz bu günlerde ÇÜTAM’ın da bu ayki etkinliklerinin de sonuna gelindi. Birçok farklı konuda alanında uzman kişilerle sunumların yapıldığı, ilginin yoğun olduğu etkinlikler haftada bir kez düzenlendi. ÇÜTAM, bu ay düzenleyeceği son 2 etkinlikle programına son verecek.

ÇÜTAM’ın bu ay yapacağı son 2 etkinlikten biri Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Doğaner tarafından sunulacak.

Doç. Dr. Doğaner, “Çukurova Halk Kültüründe Sıtma Hastalığı” konusunu hakkında sunum gerçekleştirecek. 24 Ocak saat 15.30’da gerçekleştirilecek olan sunum ilginç konusuyla Adana tarihine ışık tutacak.

Ocak ayının son günü 31 Ocak’ta ise Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tülay Özdemir Canbolat, “Mekân Tasarımında Anlatım Aracı Olarak Renk” konulu sunumunu yapacak.

2 farklı konuda 2 ayrı öğretim elemanlarının yapacağı sunumlarla beraber ÇÜTAM bu ayki etkinliklerini tamamlamış olacak.

Adana Ticaret Odası (ATO) Kısacıkzade Konağı Seyhan Kaymakamlığı (Eski Vilayet) Yanında bulunan Çukurova Üniversitesi Türkoloji Araştırmaları Merkezi Kültür Evi’nde yapılacak olan etkinliklere isteyen ve ilgisi olan herkes katılabiliyor. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler ÇÜTAM’ın web sayfasında istedikleri bilgileri bulabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.