TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğa harikası Belemedik'in Bungalov Evleri stüdyo oldu

Pozantı Belediyesi'nin doğanın içerisinde tarihe ışık tutmuş kalıntıların arasında yaptığı Belemedik Bungalov Evleri, kent turizmine katkılarının yanı sıra evlenecek çiftlere de stüdyo ortamı sunuyor. Dünya evine giren çiftler, bungalov evlerde çekilen fotoğraflarla bu güzel anlarını ölümsüzleştiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2023 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2023 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Doğa harikası Belemedik'in Bungalov Evleri stüdyo oldu

ALİ GÜRELİ

ADANA (İLKHABER) - Pozantı Belediyesi'nin doğanın içerisinde tarihe ışık tutmuş kalıntıların arasında yaptığı Belemedik Bungalov Evleri, kent turizmine katkılarının yanı sıra dünya evine giren çiftlerin ölümsüzleştirmek istedikleri anılarına da tanıklık ediyor.

Tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapan, antik kentler, kaleler, kervansaraylar, köprüler, tiyatrolar ve camiler gibi birçok medeniyetin izlerini taşıyan Adana'nın Pozantı ilçesindeki belediyecilik hizmetleri, kent yaşamına sosyal ve kültürel değerler katacak çalışmalarla dikkati çekiyor.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın, doğayla iç içe tatil yapmak isteyen yerli ve yabancı turistlere yönelik hayata geçirdiği Belemedik Bungalov Evleri projesi de, bu hizmetlerden birini oluşturuyor.

Doğa harikası Belemedik'in bungalov evleri stüdyo oldu-2-1

Özellikle hafta sonları kent yaşamının stresinden uzaklaşarak doğada zaman geçirmek isteyenlerin rotaları arasında yer bulan Belemedik Bungalov Evleri, son zamanlarda yeni evlenecek çiftlere de stüdyo ortamı sağlıyor. Nişan ve düğün öncesinde Belemedik'e giden çiftler, bungalov evlerde çekilen fotoğraflarla bu güzel anlarını ölümsüzleştiriyor.

"Belemedik, tabiatın çok kıymetli bir hazinesi"
 
Belemedik'in, tabiatın çok kıymetli bir hazinesi olduğunu belirten Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay da, bungalov evlerle ilgili şu bilgileri verdi:

Doğa harikası Belemedik'in bungalov evleri stüdyo oldu-3

"Belemedik'teki bu önemli hizmeti, belediyemiz bünyesinde kurulan atölyelerdeki kardeşlerimizin emekleriyle yerine getirdik. Şu an Belemedik’te 8 adet bungalov evimiz ve bunun yanı sıra 13 odalı butik otelimiz var. Butik otelimiz etrafına 10 adet daha bungalov ev yapacağız. Bütün doğayı gören güzelliklerle Adana’nın kent turizmine değer katmaya devam ediyoruz. 

Doğa harikası Belemedik'in bungalov evleri stüdyo oldu-4

Bungalov evlerimizin Pozantı gençliğinin mutluluklarında vazgeçilmez mekanlar hâline gelmesi de, yaptığımız hizmetin ne kadar yerinde ve ayrıcalıklı olduğunun bir göstergesi. Gençlerin bu ilgisi ve anılarına katkı sunuyor olmak, bizi  ziyadesiyle mutlu ediyor."
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.