TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç sinemacılar için "Geleceğin Sineması" yarışması başvurularını bekliyor!

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) iş birliğinde düzenlenen "Geleceğin Sineması" yarışması, sinema tutkusunu beyaz perdeye taşımak isteyen genç sinemacılara kapılarını açıyor. Senaryo aşamasından üretim sürecine kadar rehberlik ve maddi destek sunan yarışma, gençlerin sinema potansiyellerini keşfetmelerine olanak tanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
Genç sinemacılar için "Geleceğin Sineması" yarışması başvurularını bekliyor!

Sinema sanatına ilgi duyan gençleri desteklemek amacıyla düzenlenen "Geleceğin Sineması" yarışması için başvurular başladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) iş birliğiyle düzenlenen yarışma, genç sinemacıların hayallerini gerçeğe dönüştürmelerine yardımcı oluyor.

yılında düzenlenen yarışma, senaryo aşamasından üretim sürecine kadar genç sinemacılara rehberlik ediyor ve maddi destek sağlıyor. Konu ve tür sınırlaması olmayan yarışmaya, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki devlet, özel ve vakıf okullarının sinema ve medya bölümlerinde okuyan ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri katılabiliyor.

Bu yıl 10 senaryo projesine 25 bin TL maddi destek sağlanacak olan yarışma ile genç sinemacılar yeteneklerini sergileyerek kariyerlerine önemli bir adım atma fırsatı bulacaklar. Başvurular, Geleceğin Sineması resmi websitesi üzerinden gerçekleştirilecek.

"Geleceğin Sineması" yarışması, gençlerin sinema alanındaki yeteneklerini keşfetmelerine destek olmak ve geleceğin başarılı sinemacılarını teşvik etmek amacıyla önemli bir platform sunmaya devam ediyor. Yarışmayla ilgili detaylı bilgiler ve güncel duyurular, resmi web sitesi üzerinden takip edilebilir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.