TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülnihal 6 yaşında!

Türk Musiki dünyasına hizmet vermek amacıyla 2011’de İhsan Serintürk tarafından kurulan başkanlığını Meriç Kanan’ın yaptığı Gülnihal Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu 6. yaşını kutlamanın heyecanını da yaşadı. 6. yıl pastasını alkışlarla kesen koronun sunucusu Sevgi Kanan,” Bu güzel günde sizlerle birlikte olduğumdan dolayı çok mutluyum. İnşallah sizlerle uzun yıllar bu pastayı keseriz.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gülnihal 6 yaşında!

Zekeriya ŞAHİN

ADANA(İLKHABER)- Verdiği konserlerle izleyenleri büyüleyen Gülnihal Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, dolu dolu geride bıraktığı yılların ardından 6. yıl pastasını da kesti. Türk Musiki dünyasına hizmet vermek amacıyla 2011’de İhsan Serintürk tarafından kurulan, başkanlığını ise Meriç Kanan’ın yaptığı Gülnihal Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, Ocak 2017’de vereceği konser öncesinde 6. yıl heyecanı sardı.

İsmail Kulak Anadolu Lisesi’nde bir araya gelen koronun mensupları, evlerinde özenle hazırladıkları pasta ve börekleri masaya serpiştirip doğum günü pastasını kesmek için heyecanla sunucu arkadaşları Sevgi Kanan’ı bekledi. Pastanın kesilme görevinin kendisine verilmesi karşısında çok duygulandığını ve büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Kanan, bu özel günde kendisini onurlandırdıkları için herkese teşekkür etti. Kanan,” Bu güzel günde sizlerle birlikte olduğumdan dolayı çok mutluyum. İnşallah sizlerle uzun yıllar bu pastayı keseriz. Ve hep beraber konserimizi veririz.” dileğinde bulundu.

“GÜLNİHAL AİLESİYİZ”

Gülnihal Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu kurucusu ve Şefi İhsan Serintürk ise, hep birlikte 6. yaş pastasını da kestiklerinden dolayı büyük bir sevinç yaşadıklarını ifade etti.

Koronun değerli öğretmen, iş insanları ve ev hanımlarından oluştuğunu,   çalışmaların bir aile ortamında sürdüğünü belirten Serintürk,” Dernek statüsünden çıktık ve büyük bir aile olduk. Bu ailenin tek amacı var; Türk Müziği’ne hizmet vermek, onu yaşatmak ve yeni sesler kazandırmaktır. Bu çerçevede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğum günümüze gelen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi kırmayıp pastamızı da kesen Sevgi Kanan ablamıza da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Koro mensupları daha sonra müzik çalışmasına geçti.       

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.