TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hollywood efsaneleri korku filminde bir araya geldi: Al Pacino ve Dan Stevens "The Ritual"da

Al Pacino ve Dan Stevens, XYZ Films'te bir araya gelerek şeytan çıkarma temalı korku filmi "The Ritual" için hazırlıklara başlıyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 10:46
Kaynak: NİLGÜN TAZE
Hollywood efsaneleri korku filminde bir araya geldi: Al Pacino ve Dan Stevens "The Ritual"da

Hollywood'un iki efsane ismi Al Pacino ve Dan Stevens, şeytan çıkarma temalı korku filmi "The Ritual"da bir araya gelmeye hazırlanıyor. Gerçek bir olaya dayanan film, izleyicileri nefes kesen bir gerilim ve gizem atmosferine sürükleyecek.

FİLMDE İKİ RAHİBİN MÜCADELESİ ANLATILIYOR

Film, biri inancını sorgulayan (Stevens) diğeri ise sorunlu geçmişiyle hesaplaşan (Pacino) iki rahibin, ele geçirilmiş genç bir kadını tehlikeli bir şeytan çıkarma ayininden kurtarmak için farklılıklarını bir kenara bırakmasını konu alıyor. Filmin hikayesi, şeytani ele geçirilmesi yürek parçalayıcı şeytan çıkarma ayinleriyle sonuçlanan Amerikalı bir kadın olan Emma Schmidt'in gerçek hikayesine dayanıyor. Emma Schmidt'in vakası, Amerikan tarihindeki en kapsamlı şekilde belgelenen şeytan çıkarma ayini olma özelliğini taşıyor.

DAVİD MİDELL YÖNETMEN KOLTUĞUNDA

"The Ritual", "The Killing of Kenneth Chamberlain" filminin yönetmeni David Midell tarafından yönetilecek. Midell'e senaryoda Enrico Natale eşlik edecek. Filmin oyuncu kadrosunda ise Pacino ve Stevens'ın yanı sıra Ashley Greene ve Abigail Cowen gibi isimler yer alıyor. Yapımcılığını ise Natale, Andrew Stevens ve Mitchell Welch üstleniyor.

2025'TE SİNEMALARDA VE CANNES PAZARINDA

"The Ritual"in 2025 yılında sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor. Filmin, Cannes pazarında da satışa sunulması planlanıyor.

AL PACİNO VE DAN STEVENS'TAN UNUTULMAZ PERFORMANSLAR

Al Pacino, yakın zamanda Johnny Depp'in yönettiği biyografik film "Modi" ile izleyici karşısına çıkmıştı. Dan Stevens ise şu anda hem "Godzilla x Kong: The New Empire" hem de "Tutsak Abigail" filmlerinde rol alıyor. İki usta oyuncunun "The Ritual"daki performanslarının da oldukça etkileyici olması bekleniyor.

"THE RİTUAL", KORKU SEVERLER İÇİN KAÇIRILMAYACAK BİR FİLM

Gerçek bir olaya dayanan hikayesi, usta oyuncuların performansları ve gerilim dolu atmosferi ile "The Ritual", korku filmi severler için kaçırılmayacak bir yapım gibi görünüyor. 2025 yılında vizyona girecek film, şimdiden büyük bir merak uyandırıyor.

Kaynak: NİLGÜN TAZE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.