Karataş’ın doğal güzellikleri su sporlarıyla Türkiye’ye tanıtılıyor

Karataş Belediyesi ve Karataş Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde, Adana Kürek ve Kano Su Sporları Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen Su Sporları Kürek Etkinliği, ilçe genelinde renkli ve coşkulu görüntülere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2025 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2025 09:59
Muhabir: Gamze Pehlivan
Karataş’ın doğal güzellikleri su sporlarıyla Türkiye’ye tanıtılıyor

Karataş Belediyesi ve Karataş Kaymakamlığı iş birliğiyle, Adana Kürek ve Kano Su Sporları Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen Su Sporları Kürek Etkinliği, ilçede büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti. Etkinlik, Karataş’ın doğal güzelliklerini sporla buluşturarak, bölgenin spor turizmi potansiyelini ön plana çıkardı. Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, “Bu tür etkinliklerle hem gençlerimizi spora teşvik ediyoruz hem de Karataş’ımızın güzelliklerini Türkiye’ye tanıtıyoruz” dedi.

“Spor etkinlikleriyle ilçemizi Türkiye’ye tanıtıyoruz”

Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, ilçede spor turizmine yönelik bu tür organizasyonların artarak devam edeceğini belirterek şunları söyledi: Bu tür etkinliklerle hem gençlerimizi spora teşvik ediyoruz hem de Karataş’ımızın güzelliklerini Türkiye'ye tanıtıyoruz."

Kaynak: Gamze Pehlivan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.