TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mart Ayında Netflix'te Neler Var?

Her ay olduğu gibi, Netflix'e Mart ayında da birçok yeni film, dizi ve belgesel eklendi. Bu ayın gözde içeriklerinden bazıları arasında Guy Ritchie'nin yönettiği The Gentlemen ve Game of Thrones yazarlarının uyarladığı 3 Body Problem gibi heyecan verici diziler yer alıyor. Ayrıca, Esra Bilgiç, Birkan Sokullu ve Ushan Çakır'ın başrollerini paylaştığı Romantik Hırsız ve Adam Sandler'ın dramatik bir rolde yer aldığı Spaceman gibi yeni filmler de izleyicileri bekliyor. Netflix Mart Ayında Neler Var? Sizler için derledik...

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
Mart Ayında Netflix'te Neler Var?

Her ay olduğu gibi, Netflix'e Mart ayında da birçok yeni film, dizi ve belgesel eklendi. İşte bu ayın gözde içeriklerinden bazıları:

Yeni Diziler:

The Gentlemen: Guy Ritchie'nin yönettiği, Theo James ve Kaya Scodelario'nun başrollerini paylaştığı bir Netflix dizisi. Bir aristokratın kendine miras kalan aile mülkünün dev bir esrar imparatorluğuna dönüştüğünü keşfetmesini konu alıyor. (7 Mart)

the gentleman

3 Body Problem: Game of Thrones'un yazarları David Benioff ve D.B. Weiss'in, Çinli yazar Liu Cixin'in çok satan roman serisinden uyarladığı bir bilimkurgu dizisi. Dünyayı sarsacak keşifler yapmak için ölümcül bir tehditle savaşan beş parlak bilim insanının hikayesini anlatıyor. (21 Mart)

3 Body Problem

Diğer yeni diziler arasında, kayıp bir astronotun ailesinin arayışını konu alan The Signal (7 Mart), Blood & Water'ın yeni sezonu (1 Mart) ve Girls5eva'nın dünya turnesi temalı yeni sezonu (14 Mart) bulunuyor.

Yeni Filmler:

Romantik Hırsız: Esra Bilgiç, Birkan Sokullu ve Ushan Çakır'ın başrollerini paylaştığı bir Netflix orijinal filmi. Bir Interpol ajanının, peşine düştüğü sanat eseri hırsızının eski sevgilisi olduğunu öğrenince onu suç üstü yakalamak için yaptığı planları konu alıyor. (14 Mart)

romantik hırsız

Spaceman: Adam Sandler'ın başrolde olduğu bir bilimkurgu-drama filmi. Tek başına göreve çıkan yalnız bir astronotun gemisinde saklanan gizemli bir yaratığın yardımıyla evliliğindeki sorunlarla yüzleşmesini konu alıyor. (1 Mart)

Spaceman

Diğer yeni filmler arasında Damsel (8 Mart), Irish Wish (15 Mart) ve Shirley (22 Mart) gibi Netflix orijinal yapımları da bulunuyor.

Yeni Belgeseller:

Full Swing: Golf dünyasını sarsan beklenmedik bir birleşmeyi ve Roma'da düzenlenen Ryder Cup turnuvasının heyecanını konu alan ikinci sezonuyla golf dünyası temalı belgesel dizisi. (6 Mart)

Ayrıca, Mart ayında Netflix'e eklenen popüler filmler arasında Kuru Otlar Üstüne (1 Mart), Jackie Brown (1 Mart), Ford v Ferrari (15 Mart) ve Little Women (31 Mart) gibi yapımlar bulunuyor. Ayrıca, Dexter'ın tüm sezonları da (31 Mart) bu ay izlenebilir hale geldi.

Full Swing

Netflix'te bu ay izlemek için birçok heyecan verici seçenek var, izlemek istediğiniz içerikleri listenize eklemeyi unutmayın!

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.