TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinemada bu hafta: 5 yeni film vizyona giriyor

Sinema salonlarında bu hafta ikisi yerli, beş film vizyona girecek. Hangi filimler vizyonda? Ne zaman vizyona girecek? 5 yeni film 23 Şubat Cuma günü sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. Yeni 5 film ve konuları işte tüm detaylar....

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
Sinemada bu hafta: 5 yeni film vizyona giriyor

Hayatla Barış

Taner Ölmez, Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz ve Sinan Tuzcu'nun rol aldığı "Hayatla Barış" izleyici ile buluşacak. Ekin Pandır'ın yönetmenliğini üstlendiği film, küçük yaşta talihsiz bir kaza yaşayan Barış Telli'nin, bu kazadan sonra verdiği yoğun mücadeleyle sadece Ampute Futbol Milli Takımının değil, ülke tarihinin en ilham veren sporcularından biri olmasını anlatıyor. 

Hayatla Barış

Erdal ile Ece

Şahan Gökbakar'ın Seda Türkmen ile başrolünü paylaştığı yeni filmi "Erdal ile Ece" komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.  Togan Gökbakar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, günümüz evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada ortaya çıkan olayları mizahi bir dille ele alıyor. Karısı Ece ise kurumsal bir firmada yönetici olarak çalışan bir kadındır. Uzun yıllardır evli olan Erdal ile Ece'nin yaşadığı acı tatlı çatışmalar, onları birbirinden komik olayların içine sürekler. Filmde her ilişkide karşılaşılan acı tatlı tartışmalar, birbirini seven bir çiftin gözünden anlatılıyor

İlgi Alanı

ABD, Birleşik Krallık ve Polonya ortak yapımı dönem filmi "İlgi Alanı" , Auschwitz kampı komutanı Rudolf Höss ve eşi Hedwig'in, kampın yanındaki bir ev ve bahçede, aileleri için ideal bir yaşam kurması hikayesini merkezine alıyor. Sandra Hüller, Christian Friedel ve Ralph Herforth'un rol aldığı filmi Jonathan Glazer yönetti. Auschwitz toplama kampı komutanı Rudolf Höss ve karısı Hedwig kampın hemen yanında ki bir evde hayallerindeki hayatı yaşamaya çalışırlar. Financial Times'tan Raphael Abraham şöyle yazıyor: "Glazer canavarlığı önemsizleştirmekten çok daha büyük bir şey başardı - böylesine aşırı bir insanlık dışılığı önemsizleştirerek bizi gerçek dehşete yeniden uyandırdı." Zone of Interest, prömiyerini 2023 Cannes Film Festivali'nde yaptı ve Akademi Ödülleri'nde Birleşik Krallık'ın adayı olarak seçildi.

Ritüel

Christopher Smith'in yönetmenliğini yaptığı "Ritüel" haftanın gerilim ve korku filmi olarak beyaz perdede yerini alacak. Jena Malone, Danny Huston, Ian Pirie'nin oynadığı filmin konusu özetle şöyle: 

"Rahip olan erkek kardeşinin şüpheli ölümünün ardından Grace, gerçekte ne olduğunu öğrenmek için İskoçya'daki Mount Savior Manastırı'na gider. Kardeşinin başına gelenleri öğrenmek ve geçmişi ile yüzleşmek için manastıra geldiğinde, kendisini kutsal bir ayinin içinde bulur." 

Oyuncaklar Firarda 

Jeremie Degruson'un beyaz perdeye uyarladığı "Oyuncaklar Firarda" animasyon severleri sinema salonlarına çekmeyi amaçlıyor. Oyuncaklar Firarda, gizemli bir şekilde kaybolan oyuncakları ararken kendilerini büyük bir maceranın içerisinde bulan kukla Don ve oyuncak köpek DJ Doggy Dog'un hikayesini konu ediyor. Çılgın bir hayal gücüne sahip bir kukla olan Don'un hayattaki tek isteği bir kez olsun soytarı değil kahraman olmaktır. Çevresinden uzaklaşarak Central Park’ta yeni macera arayışlarına giren Don'un hayatı rap söyleyen oyuncak köpek DJ Doggy Dog ile yolunun kesişmesiyle bambaşka bir hal alır. Çok geçmeden Don ve Doggy Dog, birlikte New York sokaklarında inanılmaz bir maceraya atılır. Birbirlerinden tamamen zıt karakterde olan Don ve Doggy Dog, bilikte hareket edip gizemli bir şekilde ortadan kaybolan oyuncakları bulmayı başarabilecek midir?

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.