TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

The Beatles sevenlere müjde: Oscar'lı yönetmenden tam 4 Beatles filmi geliyor

Müzik tarihinde efsanevi bir yere sahip olan The Beatles hayranlarına müjde! Oscar ödüllü bir yönetmenin kaleminden dökülen bir haber, müzikseverleri heyecanlandırdı. İşte dört nefes kesici Beatles filmi için merak edilen detaylar ve daha fazlası...

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
The Beatles sevenlere müjde: Oscar'lı yönetmenden tam 4 Beatles filmi geliyor

Müzik tarihindeki efsanevi yolculukları ve unutulmaz şarkılarıyla milyonların kalplerinde taht kuran The Beatles, sinema dünyasında yeni bir solukla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oscar'lı bir yönetmenin elinden çıkacak olan dört özel yapımla ilgili heyecan verici detaylar geldi. İşte, bu efsanevi gruba adanacak filmler hakkında merak edilen her şey...

The Beatles filmleri yapılacak

Dünya çapında tanınan İngiliz grubu The Beatles'ın hayatları, sinema perdesinde can buluyor. Paul McCartney, John Lennon, George Harrison ve Ringo Starr'ın benzersiz hikayeleri dört ayrı filmde izleyicilerle buluşacak.

Ünlü yönetmen Sam Mendes'in, Amerikan Güzeli, 1917, Skyfall ve Azap Yolu gibi başyapıtlara imza atmış bir isim olarak, bu projenin yönetmen koltuğunda olacağı duyuruldu.

Her bir film, grubun farklı üyelerinin bakış açısından ele alınacak ve "Tarihin en iyi müzik grubunun şaşırtıcı hikayesini" anlatmayı hedefleyecek.

Filmlerin yapım sürecinde, The Beatles üyelerinin ailelerinden alınan izinlerin olduğu belirtiliyor. Sony'nin yapımcılığını ve dağıtımını üstleneceği bu projenin, 2027'de vizyona girmesi bekleniyor. Vizyon tarihlerine dair kesin detaylar ilerleyen zamanlarda paylaşılacak olsa da stüdyo, stratejilerinin "yenilikçi ve çığır açıcı" olacağını vurguluyor.

The Beatles hayranlarını merak içinde bırakan bu büyüleyici proje, müzik tarihine yeni bir bakış açısı getirecek gibi görünüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.