Yılbaşına özel Kadın Emeği Pazarı Adana’da: 19–21 Aralık’ta Atatürk Parkı’nda

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kadın Emeği Pazarı, 19–20–21 Aralık tarihlerinde Atatürk Parkı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Etkinlikte el emeği ürünler, hediyelik eşyalar ve birçok özel tasarım satışa sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2025 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2025 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
Yılbaşına özel Kadın Emeği Pazarı Adana’da: 19–21 Aralık’ta Atatürk Parkı’nda

Adana Büyükşehir Belediyesi, kadınların üretime katılımını desteklemek ve emeklerini görünür kılmak amacıyla Kadın Emeği Pazarını yeniden Adanalılarla buluşturuyor. Belediye tarafından yapılan duyuruya göre, Kadın Emeği Pazarı 19, 20 ve 21 Aralık tarihlerinde Atatürk Parkı’nda kurulacak.

EL EMEĞİ ÜRÜNLER SATIŞTA OLACAK

Saat 09.00 ile 18.00 arasında açık olacak pazarda; El işi ürünler,hediyelik eşyalar, dekoratif tasarımlar, kadın girişimciler tarafından üretilen özgün ürünler vatandaşların beğenisine sunulacak.

kadın emeği pazarı

KADIN ÜRETİCİLERE DESTEK

Adana Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, etkinliğin kadınların ekonomik hayatta daha güçlü yer almasına katkı sağlamayı amaçladığını belirtti. Kadın emeğinin desteklenmesi ve yerel üretimin teşvik edilmesi hedefiyle düzenlenen pazarın, hem üreticiler hem de ziyaretçiler için önemli bir buluşma noktası olması bekleniyor.

ATATÜRK PARKI’NDA 3 GÜN SÜRECEK

Kadın Emeği Pazarı, üç gün boyunca Atatürk Parkı’nda kurulacak stantlarla Adanalıları ağırlayacak.

adana kadın emeği pazarı

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.