Yüreğir’de “Pir Sultan Abdal” oyunu izleyiciden tam not aldı

Yüreğir Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Pir Sultan Abdal” tiyatro oyunu izleyicilerle buluşurken, Belediye Başkanı Ali Demirçalı kültür ve sanat faaliyetlerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2026 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2026 10:24
Kaynak: BÜLTEN
Yüreğir’de “Pir Sultan Abdal” oyunu izleyiciden tam not aldı

Yüreğir Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen Pir Sultan Abdal tiyatro oyunu, usta yazar Erol Toy’un eserinden yönetmen Bülent Uz’un önderliğinde izleyicilerle buluştu.

Kültür ve sanatın birleştirici gücünün bir kez daha hissedildiği gecede, katılımcılar hem düşündüren hem de duygulandıran bir performansa tanıklık etti.

“YÜREĞİR’DE KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Yüreğir’de kültür ve sanat faaliyetlerinin artarak devam edeceğini belirterek, vatandaşların bu tür etkinliklere gösterdiği yoğun ilginin memnuniyet verici olduğu ifade etti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.