TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kupa ve madalyalar sahiplerini buldu

Seyhan Belediyesi U-13 Yaş Futbol Başkanlık Kupası Turnuvası kupa ve madalya töreni gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2023 20:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2023 20:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kupa ve madalyalar sahiplerini buldu

Abdurrahim Sağ

ADANA (İLKHABER)-Seyhan Belediyesi U-13 Yaş Futbol Başkanlık Kupası Turnuvası kupa ve madalya töreni gerçekleşti.

Yaşanan depremler nedeniyle futbolda alt yaş gruplarının maçları tatil edildi. Bunun üzerine Seyhan Belediyesi yaşanan duruma kayıtsız kalmadı. Seyhan Belediyesi Küçük Dikili-Söğütlü Futbol tesislerinde amatör spor kulüplerinin katılımı il e turnuva düzenlendi. Düzenlenen turnuvalarda kulüpler kupa almak için mücadele etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Seyhan Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, geleceğin yıldız futbolcu adaylarının maç yapamayacak olmasının olumsuz etki yaratacağını düşünerek Küçük Dikili/Söğütlü Futbol tesislerinde amatör spor kulüplerin yer aldığı  bir  turnuva düzenlediklerini söyledi.

Ülkemizde yaşanan deprem nedeniyle futbolda alt yaş gruplarının maçlarının tatil edildiğini belirten Seyhan Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, “Sporun ve sporcunun dostu Seyhan Belediye Başkanmız Akif Kemal Akay altyapıya büyük önem vermekte. Bu doğrultuda hareket ediyoruz. Geleceğin yıldız futbolcu adaylarının maç yapamayacak olmasının olumsuz etki yaratacağını düşünerek Küçük Dikili/Söğütlü Futbol tesislerimizde amatör spor kulüplerimizin yer aldığı  bir  turnuva düzenledik. Çok zevkli geçen maçlar sonrasında takımlarımıza kupa ve madalyalarını takdim ettik. Bizim için her takım şampiyon olmuştur. Katılan tüm kulüplerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Amatör spor kulüplerine desteklerinin artarak devam edeceğini ve turnuvaların değişik yaş kategorilerde devam edeceğini de aktaran Üney, tüm takımların başarılarının devamının gelmesi temennisinde bulundu.

Seyhan Belediyesi U-13 Yaş Futbol Başkanlık Kupası turnuvasına katılan kulüplerde bu tür turnuvalar ile altyapı branşlarının maç eksiğinin ortadan kalkacağını belirterek, “Bizlere çok büyük değer veren Seyhan Belediye Başkanmız Akif Kemal Akay'a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.