TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kupada da varız

Yazının Giriş Tarihi: 21.12.2022 17:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.12.2022 17:22

Bu sezon uzun Dünya Kupası nedeniyle uzun bir ara verildi ve hem Süper Lig, hem de Ziraat Türkiye Kupası maçları yapılmadı. Geride kalan hafta sonu itibariyle Dünya Kupası sona erdi ve Arjantin üçüncü kez Dünya Şampiyonu oldu.

Tabi Dünya Kupası’nın bitimiyle birlikte Süper Lig heyecanı bu hafta itibariyle kaldığı yerden devam edecek. Öncesinde ise Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçları var. Süper Lig’de mücadele eden ve geçtiğimiz sezon gibi bu sezonda da yine farkını ortaya koyan kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor, bugün Çaykur Rize kupa 5. tur maçında ile kozlarını paylaşacak. Rakip bir alt lig olan TFF 1’de mücadele eden bir ekip ve puan sıralamasında 5. sırada yer alıyor.

Adana Demirspor’umuz, bu sezon özellikle hızlı hücum hattıyla rakiplerin adeta korkulu rüyası haline gelen bir ekip olarak dikkat çekiyor. Tabi bu hem lig, hem de kupada kendini gösteriyor. Yani her iki kulvarda da var.

Ligde şuanda zirve mücadelesi vermekle birlikte lider Fenerbahçe ile 5, ikinci sırada yer alan Galatasaray ile 3 puan fark var. Yani fark az ve kapanması zor değil. Zaten ekibimiz sadece Adana değil, ülkemizin ve hatta dünyanın birçok yerinde seveni, taraftarı olan bir ekip..

İyi bir kadro, iyi hoca ve birlik beraberlik örneği ile öne çıkmakta.. Zaten bugün lige ayrı bir renk kattığı herkesçe söyleniyor. Kalite yüksek olunca, maçları da keyif vermekte.. Ligdeki başarısı kupada da var ve bugün 5. Tur maçında Rize ile karşı karşıya gelecek. Bence rahat geçeceği bir maç olur diye düşünüyorum. Ve keyifli bir maç olacaktır.

Evet! Adana Demirspor futbola ayrı bir renk, ayrı bir keyif katıyor. Hem Ziraat Türkiye Kupası, hem de Süper Lig maçlarında bu farkı gösteriyor. Şuan kupa var ve sonrasında hafta sonu lig.. Kupa maçını alıp yoluna kaldığı yerden devam edecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.