TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lig bitti

Yazının Giriş Tarihi: 08.06.2023 17:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 17:55

Süper Lig, geride kalan haftayla birlikte sona erdi. Galatasaray sezonu 88 puanla tamamlayıp şampiyon olurken, Fenerbahçe 80 puanla ikinci, Beşiktaş 78 puanla üçüncü oldu. Ümraniye ve Giresunspor bir alt lige düşen ekipler olarak gelecek sezon TFF 1. Ligde yer alacak.

Son iki sezona damgasını vuran ilimizin ekibi Adana Demirspor, sezonu 69 puanla 4.ncü olarak tamamladı ve şimdi gözünü Fenerbahçe ile Başakşehir arasında oynanacak olan Türkiye Kupası finaline dikti.

Eğer Fenerbahçe kupayı alırsa(bizim istediğimiz o) Adana Demirspor Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanacak. Umarız katılır. Yani şuan biz Fenerbahçe tarafını tutuyoruz. Pazar günü tüm Adana Fenerbahçe’ye destek verecek.

Şöyle sezona baktığımızda gerçekten güzel bir sezonu geride bıraktık. Kıran kırana maçlar izledik. Üzüldüğümüz 6 Şubatta yaşanan asrın felaketi deprem.. Binlerce insanımız kaybettik, binlercesi de yaralandı. Asrın felaketinde birçok sporcu da hayatını kaybetti, ekipler liglerden çekildi. Büyük geçmiş olsun diyoruz.

Lig bitti ve şimdi artık gelecek sezon için çalışmalar başlayacak. Ekipler bütçeleri doğrultusunda yeni isimlerin peşine düşecek. Kimi teknik direktör, kimi futbolcu.. Maddi açıdan rahat olanlar istedikleri isimleri alacak. Tabi erken davranırlarsa..

Adana Demirspor’umuz, bu sezon müthiş performans sergiledi ve gelecek sezon daha iyi işler bekliyoruz. Öncelikle Montella’nın devam etmesini sağlamak bence.. İki sezondur çıkışımızın mimarı kuşkusuz Montella.. Zaten çoğu büyük kulüp onun peşinde.. Umarız bizde kalır.

Evet! Lig bitti. Şimdi gelecek sezon için planlar yapma zamanı.. Elimiz çabuk tutup, gelecek sezon daha iddialı bir ekip için çalışma zamanı..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.