TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

M. Umut Uysal: Beklentilerimizin üstünde bir sezon olacak

Çukurova Sultanları, Sultanlar Ligi’nin normal sezonunu 9. sırada tamamladı. Çukurova Belediyesi SK’da Başantrenör M. Umut Uysal, “İyi bir sezon geçirdik ve kente iyi bir heyecan yaşattık.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
M. Umut Uysal: Beklentilerimizin üstünde bir sezon olacak

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER)- Çukurova Sultanları, Sultanlar Ligi’nin normal sezonunu 9. sırada tamamladı. Çukurova Belediyesi SK’da Başantrenör M. Umut Uysal, “İyi bir sezon geçirdik ve kente iyi bir heyecan yaşattık. İlk kez Sultanlar Ligi’ne çıktık ve bu sezon ligde kalmak çok önemliydi. Takımızı biraz daha gençleştirip, daha atletik hale getiriyoruz. Bu senenin sonundan ders çıkarıp inşallah önümüzdeki sezon buralara bırakmadan play-off’u garantileyeceğimizi düşünüyorum. Yani kurduğumuz takım beklentilerimizin üzerinde bir sezon çıkaracaktır” dedi.

Sultanlar Ligi normal sezonunu 9. sırada tamamlayan Çukurova’nın Sultanları, yeni sezona daha iddialı hazırlanıyor. Yeni sezon için çalışmalarına devam eden Çukurova Belediyesi SK, mevcut kadrosundan sadece 3 oyuncu ile devam kararı alırken, birçok ismi de renklerine bağladı.

Takımı daha atletik hale getiriyoruz

Yapılan çalışmalar hakkında konuşan Çukurova Belediyesi SK Başantrenörü M. Umut Uysal, “Transfer dönemine erken başladık. Geride kalan sezonda yaptığımız 2-3 transferle zaten dünyada takip edilen bir kulüp olmuştuk. Bu sene onu yine devam ettireceğimizi düşünüyorum. Türk oyunculardan da değerli transferlerimiz oldu. Takımızı biraz daha gençleştirip, daha atletik hale getiriyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.