TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alisa Sezen Sever benzetildiği ünlüleri paylaştı

Bahar dizisinde dikkat çeken isimlerden Umay karakterine hayat veren Alisa Sezen Sever ise bir hayli merak ediliyor. Peki Alisa Sezen Sever kimdir? Burcu ne? TikTok hesabından benzetildiği ünlüleri paylaşan Alisa oldukça beğenildi. İşte Alisa Sezen Sever'e dair merak edilenler...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 16:25
Kaynak: Haber Merkezi

Son zamanların hit dizisi 'Bahar' reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizide dikkat çeken isimlerden Umay karakterine hayat veren Alisa Sezen Sever ise bir hayli merak ediliyor. Peki Alisa Sezen Sever kimdir? Burcu ne? TikTok hesabından benzetildiği ünlüleri paylaşan Alisa oldukça beğenildi. İşte Alisa Sezen Sever'e dair merak edilenler...

bahar umay

Alisa Sezen Sever Kimdir?

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisinde dikkat çeken isimlerden biri de Umay karakterine hayat veren Alisa Sezen Sever oldu. Peki, Bahar dizisinde Umay'ı canlandıran Alisa Sezen Sever kimdir, kaç yaşında?

alisa sezen sever

Alisa Sezen Sever, 1 Temmuz 2006 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Dikkatleri üzerine toplayan Alisa Sezen Sever, ilk olarak 2022 yılında Show'da yayımlanan 'Sipahi' isimli dizi ile kendini tanıttı.

"Sipahi" dizisinde Ece karakterini canlandıran yetenekli oyuncu daha önce "Muhteşem Yüzyıl", "Güllerin Savaşı", "Evli ve Öfkeli", "Sahipli", "Keşke Hiç Büyümeseydik'' adlı yapımlarda oynadı.

Son olarak 'Bahar' dizisinde umay karakteri ile ekranlara çıkan oyuncu gönüllerde taht kurmayı başardı.17 yaşında olan Alisa Sezen güzelliği ile ünlü oyunculara benzetiliyor. Alisa TikTok videosu ile kendisine benzetilen ünlüleri paylaştı. Benzetildiği ünlüler arasında Popüler oyuncu Afra Saraçoğlu ve Dünyaca ünlü model Gigi Hadid yer alıyor.

alisa sezen sever

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.