TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Barış Arduç'un romantik cevabı sosyal medyayı salladı

Ünlü oyuncu Barış Arduç'un, basın mensuplarının sorularına verdiği romantik cevap, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
Barış Arduç'un romantik cevabı sosyal medyayı salladı

Ünlü oyuncu Barış Arduç, marka yüzü olduğu firmanın lansmanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Arduç'un bir muhabirin "Yakışıklılığınızın dezavantajını Gupse Özay görüyordur" şeklindeki sorusuna verdiği romantik cevap, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Deliha filminin setinde tanışan ve 2020 yılında İzmir'in Çeşme ilçesinde evlenen Barış Arduç ile Gupse Özay çifti, 2022 yılında kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan çiftten Barış Arduç, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken romantik bir cevap vererek dikkatleri üzerine çekti.

Muhabirin "Yakışıklılığınızın dezavantajını daha çok Gupse Özay görüyordur" şeklindeki sorusuna Arduç'un "Ben dünyanın en hoş kadınıyla beraberim" yanıtı, hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu romantik cevap, Arduç'un ne kadar sevgi dolu biri olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.