TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bella Hadid, modelliğe ara verme kararını açıkladı

Uzun süredir mücadele ettiği Lyme hastalığından dolayı modelliğe ara veren Bella Hadid, yaşadığı değişimi ve yeni hayatını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
Bella Hadid, modelliğe ara verme kararını açıkladı

Uzun süredir Lyme hastalığıyla mücadele eden ve modelliğe ara veren Bella Hadid, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Popüler dergi Allure'a konuşan Hadid, modellik kariyerine ara verme kararını ve yaşadığı değişiklikleri paylaştı.

bella hadid

Hadid, "10 yıl modellik yaptıktan sonra, kariyerime o kadar çok enerji, sevgi ve çaba harcadığımı ve uzun vadede bunun karşılığını görmediğimi fark ettim" diyerek modelliğe ara verme kararını açıkladı. Ayrıca, sevgilisi Adan Banuelos ile daha sakin bir hayata adım attığını belirtti.

bella hadid hastalığı

"İlk defa sahte bir yüz takmıyorum''

Özel hayatına daha fazla zaman ayırdığını ifade eden Hadid, "İlk defa sahte bir yüz takmıyorum. Kendimi iyi hissetmiyorsam dışarı çıkmam. Kendimi iyi hissetmiyorsam kendime zaman ayırırım. Ve daha önce hiç bunu yapma veya söyleme fırsatım olmadı" dedi.

bella hadid hastalığı

Modelliğe ara veren Bella Hadid, geçtiğimiz yıl Lyme hastalığıyla mücadelesini sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Hadid, tedavi sürecini ve yaşadığı deneyimleri şu sözlerle aktardı: "Evren en acı ve güzel şekilde işliyor ama şunu söylemeliyim ki mücadele edersen düzelir. Söz veriyorum. Bir adım uzaklaş, güçlü ol, yoluna inan, doğrularına yürü ve bulutlar temizlenmeye başlar. Hayata bakış açım için o kadar şükrediyorum ki, bu 100'den fazla günlük Lyme, kronik hastalık, koenfeksiyon tedavisi, neredeyse 15 yıllık görünmez acı, her şeye değdi ki, yapabiliyorsam, dolu bir bardaktan sevgi yaymak ve olmak için bir ömür geçireceğim."

bella hadid

Son olarak, "İlk defa gerçekten kendim olabiliyorum" diyen Hadid, yaşadığı deneyimlerin hayatının en aydınlatıcı deneyimi olduğunu belirterek, pozitif resimleri seçmeye çalıştığını ve yaşadığı değişimlerin yeni bir vizyonla dolu olduğunu vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.