Bülent Ersoy'un yakışıklı erkek talebi gündem oldu!

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, konser sırasında yaptığı esprili açıklamalarla gündeme geldi. “Aşk istiyorum, param çok ama aç köpek mi olsun?” sözleri sosyal medyada geniş yankı buldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2025 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2025 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
Bülent Ersoy'un yakışıklı erkek talebi gündem oldu!

Türk müziğinin diva’sı Bülent Ersoy, konser verdiği sırada seyircilerle sohbet ederek özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Daha önce iki kez evlilik yapan Ersoy, “Param çok, harcayacak yer arıyorum” diyerek hem espri yaptı hem de dikkat çekti.

Sanatçı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yakışıklı olursa olur. Kime bırakacağım bu kadar parayı?” ifadeleriyle hem kendine güvenini hem de mizahi yönünü ortaya koydu.

Konser boyunca seyircilerin büyük ilgisini çeken bu açıklama, sosyal medya platformlarında da kısa sürede gündem oldu ve hayranları tarafından yorumlarla desteklendi.

Bülent Ersoy’un bu açıklamaları, özel hayatına ve aşk arayışına dair merak edilenleri bir kez daha gündeme taşıdı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.