TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cem Adrian'a Van Kültür Yolu Festivali'nde çirkin saldırı

Van Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan Cem Adrian, pet şişeli saldırıya maruz kaldı. Olayı olgunlukla karşılayan Adrian, konserde olayı unutulmaz bir anıya dönüştürdü. Hayranlarını fethetti ve moralini yüksek tuttu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 11:07
Kaynak: Haber Merkezi

Van Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne alan Cem Adrian, pet şişeli saldırıya uğradı. Saldırının ardından sahneyi terk etmeyen başarılı şarkıcı, konser sonrası sosyal medyada yaptığı açıklamayla büyük takdir topladı.

Pet Şişe Saldırısına Rağmen Sahneyi Terk Etmedi

Konser sırasında sahnedeyken yüzüne sert bir şekilde pet şişe fırlatılan Cem Adrian, canı yanmasına rağmen şarkısına devam etti. Seyirciler, Adrian'a alkışlarla destek vererek saldırıyı kınadı.

cem adrian van kpnser

"Dikeni de Severim Gülden Ötürü"

Konser sonrası Instagram hesabından bir açıklama yapan Cem Adrian, yaşadığı olaya rağmen moralinin yerinde olduğunu belirtti. Adrian, "Mahcubiyet ile ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiydim. 1-2 dikenden sebep bahçeye küsülmez ki, ben dikeni de severim gülden ötürü… Muhteşemdiniz Van… Her şey için minnettarım" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamasıyla hayranlarının gönlünü fetheden Cem Adrian, saldırıya karşı gösterdiği olgun tavır ve profesyonellik ile büyük alkış aldı. Van Kültür Yolu Festivali'nde yaşanan bu üzücü olay, sanatçının pozitif yaklaşımı sayesinde güzel bir anıya dönüştü.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.