TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ebru Gündeş Murat Osman Özdemir ne zaman evleniyor? Ebru Gündeş kaç kez evlendi?

Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir'in hayranları, ikilinin evlilik planları hakkında merak içindeler. Ebru Gündeş'in evlilik geçmişi ve Murat Osman Özdemir ile olan ilişkisi hakkında araştırma yapanlar için işte tüm detaylar. Heyecanla beklenen evlilik tarihi ve Ebru Gündeş'in kaç kez evlendiği gibi soruların yanıtları yazımızda sizleri bekliyor...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 22:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 22:16
Kaynak: Haber Merkezi
Ebru Gündeş Murat Osman Özdemir ne zaman evleniyor? Ebru Gündeş kaç kez evlendi?

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in hayatındaki yeni dönem, hayranlarını ve meraklıları tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Özellikle, Ebru Gündeş'in sevgilisi Murat Osman Özdemir ile evlenme planları hakkında gündeme gelen sorular merak uyandırıyor. Ebru Gündeş'in geçmişteki evlilikleri ve bu kez ne zaman evleneceği hakkındaki detaylar, sevenleri tarafından heyecanla bekleniyor. İşte merak edilen tüm detaylar ve cevaplar...

murat osman özdemir

Ebru Gündeş Murat Osman Özdemir ne zaman evleniyor?

Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir'in evlilik planları hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in, yoğun iş temposu nedeniyle Ramazan Bayramı'ndan sonra Murat Osman Özdemir ile dünyaevine gireceği belirtildi. Bu evlilik, Ebru Gündeş'in dördüncü, Murat Osman Özdemir'in ise üçüncü evliliği olacak.

Ebru Gündeş'in evlilik geçmişiyle ilgili detaylar da merak konusu oldu. 2021 yılında eşi Reza Zarrab'dan boşanan Gündeş, Bodrum Aile Mahkemesi'nde görülen dava sonucunda 11 yıllık evliliğini sonlandırdı. Ebru Gündeş, Murat Osman Özdemir ile tanıştıktan sonra hızlı bir şekilde evlenme kararı almış olsa da, Gündeş'in yoğun sahne programı sebebiyle evlilik tarihi Ramazan Bayramı sonrasına ertelendi.

Murat Osman Özdemir'in ise daha önce bir evlilik geçmişi bulunuyor. 2002 yılında Best model Selin Kabaklı ile evlenen Özdemir'in bu evlilikten bir çocuğu dünyaya geldi. Ancak çift, 2018 yılında Adana'da boşandı. Murat Osman Özdemir'in Selin Kabaklı'dan önceki bir evliliğinden ise iki çocuğu bulunuyor.

Ebru Gündeş kaç kez evlendi?

Ebru Gündeş'in geçmiş evlilikleri de dikkat çekiyor. Şarkıcı, Hamdi Vardar ile 1991-1993 yılları arasında, Ömer Durak ile 2002-2003 yılları arasında ve son olarak Reza Zarrab ile 2010-2021 yılları arasında evli kalmıştı.

Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir'in evlilik hazırlıkları ve detayları, hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.