TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eda Ece'nin kızı dünyaya geldi: İlk paylaşımını yaptı

Ünlü oyuncu Eda Ece, basketbolcu Buğrahan Tuncer ile olan evliliğinden doğan kızını kucağına aldı. Kızlarını 'Mina İpek' ismiyle dünyaya getiren çiftin mutlu haberi sosyal medyada paylaşıldı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
Eda Ece'nin kızı dünyaya geldi: İlk paylaşımını yaptı

Ünlü oyuncu Eda Ece, 2019 yılından bu yana ilişki yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenmişti. Geçtiğimiz eylül ayında hamilelik haberiyle gündeme gelen Eda Ece, dün kızını kucağına almanın mutluluğunu yaşadı.

eda ece

Eda Ece'nin sosyal medya hesabından paylaştığı habere göre, kızlarına "Mina İpek" ismini verdiler. Galatasaray Basketbol takımının Instagram hesabı üzerinden yapılan duyuruda, kızlarının doğum haberini paylaştılar.

eda ecenin kızı

Özel hayatıyla sıkça magazin gündemine gelen Eda Ece'nin, hamilelik süreci boyunca paylaştığı fotoğraflar ve hamilelikle ilgili mesajları takipçileriyle paylaşılmıştı. Eda Ece'nin kızının doğumuyla ilgili ilk paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi:

"Sabırsız canım kızım aniden doğdu çok da güzel bir gün seçti kendine, gelişiyle bizi çok mutlu etti. Arayan, soran, bizi merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederiz."

Bu mutlu haberle birlikte Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftinin kızlarıyla birlikte yeni bir hayata başladıkları görülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.