TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Terim'in kızı Buse Terim Boşanıyor mu?

Sosyal medya fenomeni ve Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı, 2014'te görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Ancak bugün görülecek dava ile çiftin 10 yıllık evliliği sona ereceği iddia edildi. Boşanma davasının detayları haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
Fatih Terim'in kızı Buse Terim Boşanıyor mu?

Fatih Terim'in küçük kızı sosyal medya fenomen Buse Terim ve iş insanı Volkan Bahçekapılı'nın 10 yıllık evliliklerinin sona ereceği gündemi sarstı. 2014 yılında gerçekleşen görkemli düğünleriyle dikkatleri üzerlerine çeken çiftin, bugün İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde görülecek anlaşmalı boşanma davasıyla resmi olarak yollarını ayıracakları iddia edildi.

buse terim boşanıyormu

Teknik direktör Fatih Terim'in kızı olan Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı'nın evliliği, çiftin iki kızları Nil ve Naz'ın dünyaya gelmesiyle mutlu bir şekilde devam etmişti. Ancak geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakmalarıyla başlayan spekülasyonlar, çiftin ilişkisinin sallantıda olduğu yönünde dedikodulara neden olmuştu.

buse terim

Buse Terim'in, "evlilik birliğinin temelinden sarsılması" gerekçesiyle açtığı anlaşmalı boşanma davasıyla birlikte çiftin boşanma süreci resmen başlamış oldu. Öte yandan, çiftin boşanma davasıyla ilgili olarak yayın yasağı kararı aldırdığı da öğrenildi.

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı'nın boşanma süreciyle ilgili detaylar ve son gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediyor.

buse terim boşanıyormu

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.