TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fury Oyuncularından Lina El Arabi Kimdir? Lina El Arabi Nerelidir? Kaç Yaşında?

Son günlerde Netflix platformunda Fury adlı yapımda adı sıkça duyulan Lina El Arabi, popülerliğini artırmaya devam ediyor. Peki, Lina El Arabi kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte ünlü aktris hakkında merak edilenler...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
Fury Oyuncularından Lina El Arabi Kimdir? Lina El Arabi Nerelidir? Kaç Yaşında?

Son günlerde adı sıkça duyulan Lina El Arabi, popülerliğini artırmaya devam ediyor. Peki, Lina El Arabi kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte ünlü aktris hakkında merak edilenler...

fury

Lina El Arabi Kimdir?

Fransa'nın Lyon şehrinde doğan ve genç yaşta oyunculuk dünyasına adım atan Lina El Arabi, Fransız-Tunuslu bir aktristir. Gerçek adı Souad Haddad olan El Arabi, 3 Temmuz 1993 doğumludur. Kariyerine tiyatro ile başlayan ve zamanla sinema dünyasında önemli bir yer edinen El Arabi, özellikle 2015 yapımı "Fatima" filmi ile uluslararası çapta tanınmıştır.

lina el arabi

Lina El Arabi'nin Kariyeri

Lina El Arabi, oyunculuk kariyerine genç yaşlarda tiyatro ile adım atmış ve zamanla yeteneğini sinema dünyasında da göstermiştir. Ancak uluslararası çapta tanınırlığı, 2015 yapımı "Fatima" filmi ile gelmiştir. Bu filmdeki performansıyla César Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterilen El Arabi, çeşitli film ve televizyon projelerinde yer alarak başarılı bir kariyer sürdürmektedir.  Son zamanlarda Netflix platformunda en çok izlenenler arasında olan 'Fury'adlı yapımda başrol oyuncusu olarak rol aldı. Oldukça sevilen dizi ile birlikte popülerlik kazanan oyuncunun hayatı merak edilmeye başlandı.

lina el arabi

Lina El Arabi Nereli ve Kaç Yaşında?

Fransa'nın Lyon şehrinde doğan Lina El Arabi, Fransız-Tunuslu kökenlidir. 3 Temmuz 1993 doğumlu olan Lina El Arabi, şu anda 30 yaşındadır.

liana el arabi

fury

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.