TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hande Erçel, Mimar Sinan Üniversitesi'ne Geri Döndü! Rektörle verdiği poz öğrencileri kızdırdı

Oyuncu Hande Erçel, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ndeki eğitimine ara verdiği dönemden sonra yeniden kayıt yaptırdı ve rektör ile buluştu. Rektör Prof. Dr. Handan İnci ile fotoğrafı öğrenciler tarafından tepki ile karşılandı. Detaylar haberimizde!

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
Hande Erçel, Mimar Sinan Üniversitesi'ne Geri Döndü! Rektörle verdiği poz öğrencileri kızdırdı

Ünlü oyuncu Hande Erçel, son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemdeydi. Ancak eğitimine verdiği önemi de göstererek, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ndeki eğitimine geri döndü. Üniversiteye kaydını yapan Erçel, rektör Handan İnci ile buluştu. Rektör İnci, Hande Erçel hakkında olumlu sözlerle, onun çalışkan, yetenekli ve akademik hedeflerine bağlı olduğunu ifade etti. Bu buluşma, Hande Erçel'in eğitimine verdiği önemi ve üniversite hayatına dönüş kararlılığını gösterdiği bir adım oldu.

HANDE ERÇEL OKULA DEVAM ETME KARARI ALDI

Erçel, geçtiğimiz aylarda eğitim hayatına da devam etme kararı aldı. Ünlü oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne kayıt yaptırarak öğrenci kimliğini aldı ve bu özel anı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Üniversiteyi bitirmeye çalışan 30 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci ile bir araya geldi.

hande erçel mimar sinan güzel sanatlar fakültesi

"ÇALIŞKAN VE YETENEKLİ"

İnci, Hande Erçel ile çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

Sevgili Hande Erçel, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencimiz, çok sempatik, çok sıcak kanlı, çalışkan ve yetenekli. En önemlisi de Akademili olmak nedir, gayet iyi farkında, inşallah bu defa okulunu ara vermeden bitirecek.

hande erçel okul

ÖĞRENCİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Rektörün bu paylaşımı, diğer öğrencilerden tepki çekti. Öğrenciler, İnci’nin reklam yaptığını iddia etti. Handan İnci, gelen tepkilerin ardından Erçel ile fotoğrafını yorumlara kapattı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.