TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hazar Ergüçlü'nün çok konuşulan dansı gündeme oturmuştu, bakın kimden ders almış

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi, Hazar Ergüçlü'nün dansını sergilediği fragmanla gündeme bomba gibi oturdu. Herkesin merakla beklediği yapımın fragmanındaki dansıyla adeta şaşkına çeviren genç oyuncunun kimden aldığı merak konusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
Hazar Ergüçlü'nün çok konuşulan dansı gündeme oturmuştu, bakın kimden ders almış

Kanal D ekranlarında yakında izleyici karşısına çıkacak olan Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri yayınlanan ikinci fragmanıyla beraber sosyal medyaya damgasını vurdu. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka gibi birbirinden başarılı isimlerin başrolünde yer aldığı yeni yapım şimdiden dikkatleri çekti.Bunun nedeni ise, İnci Taneleri dizisinin yayınlanan ikinci fragmanındaki Hazar Ergüçlü'nü dansı oldu.

Genç oyuncu Hazar Ergüçlü'nün dansı sosyal medyayı kasıp kavurdu

Hazar Ergüçlü'nün "Herkes yiyip içecek, hesabı Dilber ödeyecek." sözlerinin yer aldığı fragmandaki dansı için bir sürü iddialar söz konusu olsada fragmanda çalan ve hepimizin diline dolanan "Gemileri Yakalım" adlı parçanın sahibi Sincanlı Erkal Soner konuyla ilgili Demet ve Jess'e açıklamalarda bulundu.

"Hazar Ergüçlü çok iyi çalıştırılmış. Sanki yıllardır bu işi yapıyormuş gibi ama harbiden yakışmış." diyen Erkal sahne çekimi için 10 saat harcandığını da belirtti.

"Kulübe gelip çalışmadı Hazar. Elif Erol'dan dans dersleri aldı" ifadelerini kullanan Sincanlı Erkal merakları giderdi. 

Anadolu Ateşi Dans Eğitmeni Elif Erol’dan dans dersleri aldığı ortaya çıkan Hazar Ergüçlü'nün prova görüntüleri de yine izleyenleri hayran bıraktı..

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.