TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbrahim Tatlıses torununa açtığı davayı kazandı

Türkücü İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses'e karşı açtığı dava sonucunda zafer kazandı. Mahkeme, Tatlıses'i haklı buldu ve torununa ait daireyi boşaltmasına karar verdi. Tatlıses, oğlu Ahmet'e sert çıkarak "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
İbrahim Tatlıses torununa açtığı davayı kazandı

İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses'e karşı kazandığı davayla ilgili olarak oldukça net konuştu. Türkücü, oğlu Ahmet Tatlıses'e sert çıkarak "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" dedi. Mahkeme, İbrahim Tatlıses'i haklı buldu ve torunu Mert Tatlıses'in daireyi boşaltmasına karar verdi. Ayrıca Mert Tatlıses'e 370 bin 346 TL haksız işgal tazminatı ödemesine hükmetti.

İbrahim Tatlıses, evini kızına verememesine de değindi ve "Evim varken evimi kızıma veremiyorum. Böyle bir şey var mı? Şimdi vereceğim ama. Babası ev tutmayacak mı? Göreyim bakayım nasıl baba? Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" ifadelerini kullandı.

ibrahim tatlıses

İbrahim Tatlıses, kızlarına ve torunlarına destek olmaya devam ettiğini ve Urfa'daki arazisini müteahhite vereceğini belirtti. Araziden yaklaşık 100 daire çıkacağını ve her kızına 5'er ev vereceğini açıkladı. İbrahim Tatlıses, "Torunumla aramda bir sorun yok ama bu saatten sonra olabilir" şeklinde konuşarak durumu net bir şekilde ifade etti.

ibrahim tatlıses

İBRAHİM TATLISES'İN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

1.evliliği: İbrahim Tatlıses ilk evliliğini Urfa’da Adalet Durak’la yaptı. 1 erkek ve 2 kız çocuğu oldu. İbrahim Tatlıses'in ilk evliliğinden olan çocuklarından Ahmet Tatlı, sanatçının korumalığını yaptığı söyleniyor. 
2.evliliği: 1979 yılında Perihan Savaş ile birlikte olmaya başladı. 1983 yılında ayrıldılar. Melek Zübeyde adında kızı var.
3.evliliği: 1983 yılında Derya Tuna ile birlikte olmaya başladı, 18 yıl birlikte oldular. İbrahim (İdo) adında bir oğlu var.
4.evliliği: 27 Eylül 2011 tarihinde Ayşegül Yıldız ile evlendi. Elif Ada (d. 9 Nisan 2013) adında bir kızı oldu. 29 Kasım 2013 tarihinde boşandı.
5. evliliği: 2021 yılında Gülçin Karakaya ile evlenmiştir. 1 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan İbo Show programında Gülçin Karakaya ile evlendiklerini açıkladı.

ibrahim tatlıses

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.