TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İrem Derici: İnci Taneleri'ni deli gibi izliyorum!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, No7influencers Awards ödül töreninde "yılın en başarılı sanatçısı" seçildikten sonra İnci Taneleri dizisini ve favori karakterlerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
İrem Derici: İnci Taneleri'ni deli gibi izliyorum!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz günlerde düzenlenen No7influencers Awards ödül töreni sonrası muhabirlerle sohbet ederken, Ramazan Bayramı nedeniyle iki hafta ara veren İnci Taneleri dizisini özlediğini belirtti. "İnci Taneleri'ni Deli Gibi İzliyorum!" diyen Derici, dizinin yeni bölümlerini heyecanla beklediğini ifade etti.

No7influencers Awards töreninde "yılın en başarılı sanatçısı" ödülüne layık görülen Derici, İnci Taneleri dizisini büyük bir ilgiyle takip ettiğini vurguladı. Ayrıca, dizideki kötü karakterleri sevdiğini ve bu karakterleri daha çok tercih ettiğini dile getirdi. "Ben her zaman dizilerin kötü karakterlerini severim. İyileri sevmiyorum. Normal hayatta da iyileri sevmiyorum, kötüleri seviyorum!" açıklamasıyla dikkat çeken Derici, İnci Taneleri dizisinin karakterlerine olan ilgisini de ortaya koydu.

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM İLE EKRANA DÖNÜYOR: PİRAYE VE DİLBER ARASINDAKİ GERİLİM ARTIYOR!

Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri, 2 haftalık aranın ardından heyecan dolu bir bölümle izleyicilerle buluşuyor. Yeni bölümde, Piraye ve Dilber arasındaki gerilim tırmanırken, Azem'in vereceği karar merakla bekleniyor.

Kanal D'nin başarılı dizisi İnci Taneleri, 2 haftalık aranın ardından bu akşam ekranlara geri dönüyor. Yılmaz Erdoğan'ın imzasını taşıyan dizi, yeni bölümüyle izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Yeni bölümde, Piraye (Selma Ergeç) ve Dilber (Hazar Ergüçlü) pavyonda ilk kez karşı karşıya geliyor. İkilinin arasındaki gerilim giderek artarken, Azem'in (Yılmaz Erdoğan) vereceği karar büyük merak konusu. Azem'in, Dilber ve Piraye üçgeninde nasıl bir yol izleyeceği ve bu durumun ilişkilerine nasıl yansıyacağı ise bu akşamki bölümde netlik kazanacak.

İnci Taneleri'nin yeni bölümü, izleyicilere duygusal ve heyecan dolu anlar yaşatacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.