TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadir İnanır'dan iyi haber: Hastaneden taburcu oldu

Türk sinemasının usta oyuncusu Kadir İnanır (74), beyne pıhtı atması sonucu geçirdiği inmenin ardından operasyon ve tedavi sürecini başarıyla tamamlayarak hastaneden taburcu edildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
Kadir İnanır'dan iyi haber: Hastaneden taburcu oldu

Türk sinemasının değerli isimlerinden Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu geçirdiği inme nedeniyle 24 Mart'ta İstanbul Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Operasyon ve tedavi süreci boyunca yoğun bakımda tutulan usta oyuncu, tedavinin olumlu seyretmesiyle bugün hastaneden taburcu edildi.

İnanır, 27 Mart'ta ekstübe edilmiş ve 1 Nisan'da yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak nöroloji servisine alınmıştı. Bugün itibarıyla hastaneden ayrılan usta oyuncunun yakınlarıyla temas kurarak toparlanma sürecine girdiği belirtiliyor. Ancak rehabilitasyon sürecinin devam edeceği ifade ediliyor.

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili aldığı olumlu haber, sevenlerini sevindirmiş ve endişeleri azaltmış durumda. Usta oyuncunun sağlığına kavuşması, Türk sineması camiası ve sevenleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

kadir inanır

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.