TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuruluş Osman 152. Bölüm Fragmanı: Holofira'nın ölümü Orhan Bey'i yıktı!

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanı izleyicileri adeta şok etti! Teyzesi Holofira'nın dramatik sonuyla gelen fragmanda, Orhan Bey'in gözleri önünde yaşananlar nefesleri kesiyor. Holofira, kendisine verilen zehirli suyu içerek son nefesini veriyor. Peki, Osman Bey bu olay karşısında nasıl bir tavır sergileyecek? Merakla beklenen yeni bölüm için fragmanı izlemek için tıklayın!

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 12:09
Kaynak: Haber Merkezi

ATV'nin heyecanla beklenen tarihi dizisi Kuruluş Osman'da bu hafta büyük bir sarsıntı yaşanıyor. Holofira, Orhan Bey'in gözleri önünde hayatını kaybediyor. Orhan Bey'in bu acıya nasıl tepki vereceği merak konusu. İşte yeni bölüm fragmanı...

Kuruluş Osman Hayranlarını Ekranlara Kilitlemeye Devam Ediyor!

ATV'nin unutulmaz tarihi dizisi Kuruluş Osman, izleyicileri son bölümde olduğu gibi yine televizyon başına kilitlemeyi başardı. Osmanlı İmparatorluğu'nun doğuşunu muhteşem bir şekilde aktaran dizi, oyunculuk performansları ve sürükleyici hikayesiyle izleyicilerden tam not alıyor. Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer, Emre Bey, Faruk Aran gibi usta isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman, her bölümde büyük heyecan yaratıyor. Peki, yeni bölümde neler olacak? Heyecanla beklenen gelişmeler için takipte kalın!

kurukuş osman

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanı izleyicileri adeta şok etti! Teyzesi Holofira'nın dramatik sonuyla gelen fragmanda, Orhan Bey'in gözleri önünde yaşananlar nefesleri kesiyor. Holofira, kendisine verilen zehirli suyu içerek son nefesini veriyor. Peki, Osman Bey bu olay karşısında nasıl bir tavır sergileyecek? 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.