TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a Aldığı Lüks Saat Gündeme Bomba Gibi Düştü

Bugün, Türkiye'nin eğlence dünyasının ünlü isimlerinden Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'a yaptığı gösterişli jest ile ilgili ilginç gelişmeleri ele alacağız. Erbil'in Ceylan'a aldığı saatin fiyatı, sosyal medyada ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Detayları merak ediyorsanız, haberimizin devamına buyurun.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 19:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a Aldığı Lüks Saat Gündeme Bomba Gibi Düştü

Türkiye'nin tanınmış isimlerinden Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'a hediye ettiği saat, magazin dünyasında büyük ilgi gördü. Hem saatin lüks markası hem de fiyatı, merak uyandıran detaylar arasında yer aldı. Peki, bu gösterişli hediye ne kadarlık bir bütçeye mal oldu? Tüm bu soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Haydi, detaylara birlikte göz atalım.

mehmet ali erbilin sevgilisi

Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a Aldığı Saat Ne Kadar?

Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Gülseren Ceylan, sevgilisinin hediye aldığı saati takipçileriyle paylaşarak yine adından söz ettirdi. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in 67 yaşındaki yaşamı, 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile ilişkisinin renkli detaylarıyla dolu.

Erbil ve Ceylan, geçtiğimiz aylarda ilişkilerini sonlandırma kararı almıştı. Ancak, Ceylan'ın "Ciddi ilişki yaşanacak bir insan değilmiş. Ben de bunu fark ettiğim için evden ayrıldım. Çok başına buyruk bir insan Mehmet Ali. Ben öyle bir insan değilim" açıklamasının ardından yeniden bir araya gelmişlerdi.

Aşkları hız kesmeden devam eden çiftten Mehmet Ali Erbil, evlilik konusunda açıklamalarda bulunarak, "Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim. Çocuk yeniden hayata gelmek gibi bir şey, çocuklarımın da hoşuna gider bu. Ailemize yeni bir enerji, yeni bir heyecan katar" ifadelerini kullanmıştı.

Son olarak, Gülseren Ceylan'ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım, ikilinin gündemde kalmasını sağladı. Ceylan, sevgilisi Mehmet Ali Erbil'in kendisine hediye ettiği saat fotoğrafını, Instagram sayfasının hikayeler bölümünde "Ya aşkım" mesajıyla paylaştı.

Ancak, dikkatleri üzerine çeken nokta, saatin fiyatı oldu. Ünlü bir markaya ait olan saat, tam 31 bin TL değerindeydi. Bu rakam, birçok takipçinin dudaklarını uçuklattı ve ikilinin ilişkisinin ne kadar gösterişli olduğuna dair yeni tartışmaların fitilini ateşledi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.