TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Melis Sezen yeni filmi için sarışınlığa veda etti

Sadakatsiz ve Gülcemal dizilerinden tanınan Melis Sezen, Bir Cumhuriyet Şarkısı filminde Mediha karakterine hayat verecek. Yeni imajıyla büyük beğeni toplayan Sezen, koyu saçlarıyla çekimlere hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
Melis Sezen yeni filmi için sarışınlığa veda etti

Sadakatsiz dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve Gülcemal'de başrol oynayan Melis Sezen, yeni proje olan Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi için imaj değişikliğine gitti. Sarı saçlarını koyu renge boyatan Sezen, karakteri için hazırlıklara başladı. Filmin çekimleri 11 Mart'ta başlayacak.

melis sezen saç rengi

Bir Cumhuriyet Şarkısı, 1930'lu yılların Türkiye'sine ayna tutmayı hedefliyor. Melis Sezen'in canlandıracağı Mediha karakteri, filmin önemli rollerinden birini üstlenecek. Filmin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın yaparken, oyuncu kadrosunda Birce Akalay, Ertan Saban, ve Salih Bademci gibi isimler de yer alacak.

melis sezen

Melis Sezen'in koyu saçlı yeni imajı, hayranlarından büyük beğeni topladı. Sezen'in Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar, filmin heyecanını arttırdı ve izleyicileri meraklandırdı.

melis sezen koyu saç
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.