TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müge Anlı'da Büyük Şok: Birsen Eroğlu, Sevgilisinin Tatlı Diliyle 500 Bin TL Borca Battı

Müge Anlı'nın programı, Türkiye'nin dikkatini çeken yeni bir olayla karşımızda. Ankara'da yaşayan üç üniversite mezunu Birsen Eroğlu'nun hikayesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Su satıcısı sevgilisi Oğuzhan İşbeceren'in tatlı dille kandırarak tam 500 bin TL'lik borç batağına sürüklediği iddia ediliyor. Eroğlu'nun çığlık çığlığa yardım isteği, Müge Anlı'nın programına taşındı. İşte detaylar ve yaşananlar

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
Müge Anlı'da Büyük Şok: Birsen Eroğlu, Sevgilisinin Tatlı Diliyle 500 Bin TL Borca Battı

Türkiye'nin tartışılan konularından biri yine Müge Anlı'nın programında gündeme geldi. Birsen Eroğlu'nun su satıcısı sevgilisiyle yaşadığı dram dolu hikaye, izleyenleri şaşkına çevirdi. Tatlı dille kandırılarak 500 bin TL'lik borç altına sokulduğunu iddia eden Eroğlu, yaşadığı mağduriyeti ekrana taşıdı. Müge Anlı'nın soruşturmasıyla birlikte, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen bu olayın detaylarına birlikte göz atalım.

oğuzhan işbeceren

Ankara'da Birsen Eroğlu, Sevgilisinin Oyununa Geldi

Türkiye'nin gündemini sarsan bir olay Müge Anlı'nın programında gün yüzüne çıktı. Ankara'da yaşayan üç üniversite mezunu Birsen Eroğlu, alışveriş uygulaması üzerinden tanıştığı su satıcısı Oğuzhan İşbeceren ile yaşadığı ilişkiyi anlatarak dikkatleri üzerine çekti. Başlangıçta genç adamın aşk dolu sözlerine kapılan Eroğlu, kısa sürede tam 500 bin TL'lik borç batağına sürüklendiğini iddia etti. İşbeceren'in, "Seni seviyorum, banka hesabının şifresini ver" gibi tatlı dille kandırdığını ifade eden Eroğlu, Müge Anlı'nın programına başvurarak yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.

Birsen Eroğlu, "Sevgilim Oğuzhan İşbeceren, su satıcısıydı. 2022'de tanıştık. Ben üç üniversite bitirdim, dördüncüyü okuyorum. Tanıştıktan sonra arkadaşlığımız devam etti. 'Sevgilim olursan evde oturursun, derslerine daha iyi çalışırsın' dedi. O kadar tatlı dilli konuşuyordu ki 'Kalbine aşık oldum' dedi. Kedilerimi bile sevdiğini söylemişti. Ancak her şey yalanmış. Bana önce banka hesabı açtırdı. Bu hesaptan 10 bin 50 bin 247 bin TL'lik borca soktu beni. Senetle oyun konsolu, beyaz eşya bile aldırdı. Borçlar geldiğinde de birinci taksiti ödedi sonra ödememeye başladı. Ailem üzerinden tehdit etti ve korkuttu beni. Tatlı dille kandırıldım. 'Seni seviyorum, hadi bana banka şifreni at' dedi. Bir gün dolandırıldığım aklıma gelmedi" şeklinde yaşadıklarını anlattı.

500 bin TL'lik büyük bir kayba rağmen, Birsen'in Oğuzhan'dan şüphe duymasını sağlayan olay ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan Hasan Hüseyin Çelik cinayetiydi. Cinayette Oğuzhan isimli bir kişinin adının geçmesi, Birsen Eroğlu'nu şüphelendirdi ve durumu annesine anlatarak dolandırıldığını fark etti. Bu olayın ardından anne-kız Müge Anlı'nın programına konuk oldu.

Ancak, canlı yayına katılan Oğuzhan İşbeceren iddiaları reddetti ve "Ekranı şimdi açtım. Ortada hiçbir şekilde tehdit yok. Bütün mesajlarının ekran görüntüsünü aldım. Çektiğimiz olan kredi var ama ödemelerim de var" şeklinde savunma yaptı. İddiaların odağındaki sevgili, borçlarını ödeyeceğine dair söz verdiği belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.