TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mükremin Gezgin asker kaçağı çıktı! 'Ben bu tırnakla bu kirpikle nasıl askere gideceğim?'

Sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin asker kaçağı çıktı! 'Ben bu tırnakla bu kirpikle nasıl askere gideceğim?'

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2024 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2024 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
Mükremin Gezgin asker kaçağı çıktı! 'Ben bu tırnakla bu kirpikle nasıl askere gideceğim?'

Tiktok'ta ünlenen sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin asker kaçağı çıktı. Ağlamaklı sesiyle askere çağrıldığını duyuran Gezgin'in, çektiği video olay yarattı.Mükremin Gezgin, TikTok'ta çektiği hamilelik videoları ve geçirdiği sayısız estetik operasyonlarıyla tanınmıştı. Sosyal medya fenomeninin asker kaçağı olduğu ortaya çıktı. Instagram hesabından açıklama yapan Mükremin sesi titreyerek video çekti.Mükremin Gezgin, TikTok'ta çektiği hamilelik videoları ve geçirdiği sayısız estetik operasyonlarıyla tanınmıştı. Sosyal medya fenomeninin asker kaçağı olduğu ortaya çıktı. Instagram hesabından açıklama yapan Mükremin sesi titreyerek video çekti."Ben bu tırnakla mı bu saçla mı bu kirpikle mi askere gideceğim? Devletime kurban olayım, Devletime boynum kıldan ince onlar o kadar çok seviyorum." ifadelerinin kulanan Gezgin, o anları takipçileriyle paylaştı.Hamile olduğunu açıklayan fenomen sonrasında karnı burnunda pozlarıyla hafızalara kazınmıştı.
Adını kısa sürede geniş kitlelere duyuran Mükremin, fiziki görünüşünde değişikler yapmak istediği için bir dizi ameliyat geçirmişti.

Sürekli ameliyatlara girip çıkan Mükremin aktif olarak kullandığı sosyal medya hesaplarından da paylaşmayı ihmal etmiyor.

Sosyal medya fenomeni son paylaştığı videoyla olay yarattı. Fenomenin asker kaçağı olduğu ortaya çıktı. Instagram hesabından açıklama yapan Mükremin, sesi titreyerek video çekti. Fenomen isim şu sözlerle isyan etti;

"BEN BU TIRNAKLA SAÇLA BU KİRPİKLE NASIL ASKERE GİDEYİM?"

"Ben bu tırnakla mı bu saçla mı bu kirpikle mi askere gideceğim? Devletime kurban olayım, Devletime boynum kıldan ince onlar o kadar çok seviyorum. Tüm askerlerimize boynum kıldan ince. Ama ben nasıl gideceğim bu bedenle? Asker kaçağı olarak gözüküyorum, 15 gün gün vermişler. Ben kadınım, ben kendimi kadın hissediyorum. Herkesi çok seviyorum devletimi askerlerimi ama ben kadın ruhluyum. Nasıl askere gideyim? Ben bu saçla bu kirpikle bu tırnakla nasıl askere gideyim? Nasıl yapacağım? Her şey aksilik."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.