TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Netflix'te Kübra rolüyle popülerliği artan Aslıhan Malbora Kimdir?

Netflix'in heyecanla beklenen dizisi Kübra ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Aslıhan Malbora'nın hayatı merak konusu oldu. Peki, oyuncu Aslıhan Malbora kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Yaşı, burcu... İşte merak edilenleriyle Aslıhan Malbora'nın biyografisi

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2024 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2024 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
Netflix'te Kübra rolüyle popülerliği artan Aslıhan Malbora Kimdir?

Netflix'in heyecanla beklenen dizisi Kübra ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Aslıhan Malbora hayranları tarafından merak ediliyor. Güzel oyuncu Aslıhan Malbora kimdir? Haberimizde...


ASLIHAN MALBORA KİMDİR? YAŞI, BOYU, BURCU...

Oyuncu Aslıhan Malbora 1 Mart 1995 yılında Afyonkarahisar’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimi alan Malbora, İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünü bitirdi. Üniversite eğitiminin yanı sıra Akademi 35.5 Sanat Evi bünyesinde oyunculuk eğitimlerine de devam etti.

Oyunculuğa ilk adımını "Seven Ne Yapmaz" dizisindeki Zeynep rolü ile atan Aslıhan Malbora, 'Kalbimin Sultanı’’ dizisinde rol aldı. Daha sonrasında, Ağlama Anne dizisindeki Zeynep karakteri ile izleyici ile buluştu. En son Netflix'te Çağatay Ulusoy ile Kübra dizisinde oynama fırsatı elde etti.

Burcu balık olan Aslıhan Malbora'nın boyu Google'a göre 1.67.

Aslıhan Malbora, oyunculuğun çocukluk hayali olduğunu anlatıyor. Bir röportajda şu bilgileri vermiş: Bütün ailem mühendis, ben de özellikle sayısalda başarılı oldum hep. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde okudum. Eğitim sürecim boyunca okuduğum alanda ilerlemek istemediğimi daha iyi anladım ve hayallerim doğrultusunda ilk adımlarımı bu süreçte attım. Kimya bölümünü bıraktım çünkü oyunculuğa okurken başlamıştım ve hem yoğun iş temposu hem iki bölüm birden okuyunca oluşan ders temposuna uyum sağlayamadım. İTÜ zaten başlı başına çok zor bir okul, ikisini birden maalesef yürütemedim. Gıda mühendisliğini bitirdim ama.

ALTIN BİLEZİK İÇİN MÜHENDİS OLDU

İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olduğunu ifade eden Malbora bir başka röportajında ise şu bilgileri veriyor:Küçük bir şehirde büyüdüm. Tüm ailem mühendis. Üniversite çağına geldiğimde oyuncu olacağımı söylesem de ailem beni konservatuvara göndermeye cesaret edemedi. Altın bilezik için mühendislik okudum."

Oynadığı diziler: 

Seven Ne Yapmaz (2017)
Kalbimin Sultanı (2018)
Ağlama Anne (2018)
Her Yerde Sen (2019)
Üç Kuruş (2021)

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.