TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Semicenk ve Norm Ender rüzgarı esecek

2023 Pantene Altın Kelebek Ödülleri bugün sahipleriyle buluşacak. Magazin dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Kelebek'te ünlü isimler şıklık yarışına girecek. Peki, merakla beklenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2023 Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde hangi dallarda ödüller verilecek? İşte tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2023 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Semicenk ve Norm Ender rüzgarı esecek

Sunuculuğunu Çağla Şıkel ile Cem Davran’ın yapacağı 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, Türkiye’nin yıldız isimlerini bir araya getirecek. Sahne şovlarıyla da her yıl büyük ses getiren törende bu kez Nükhet Duru, İrem Derici, Norm Ender, Semicenk ve Samira Efendi seyirci karşısına çıkacak. Ünlü sanatçılar, geceye özel hazırladıkları şovlarla hem salondakilere hem de ekran başındakilere unutulmaz dakikalar yaşatacak.Törenin açılış şovuna İrem Derici imza atacak.

Ayrıca Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için bestelediği “Parla” marşıyla yankı uyandıran Norm Ender, geceye özel hazırladığı sahne şovuyla da büyük ses getirecek.

ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

3 Aralık 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan ödül töreninde magazin dünyasının ünlü isimleri akın edecek. Tören yayını saat 19.00’da Kırmızı Halı ile başlayacak. Şık geçişlerin tamamlanmasının ardından 20.00’de ödül töreni başlayacak. Törenin yaklaşık 3 saat sürmesi bekleniyor.

Dünya Engelliler Günü’ne özel yayın

Hürriyet Gazetesi ve Pantene, bu yılki ödül töreninin Dünya Engelliler Günü’ne denk gelmesi vesilesiyle önemli bir yeniliğe imza attı. Tören, görme ve işitme engelli bireyler için ilk kez sesli betimlemeler ve simultane işaret dili çevirisiyle yayınlanacak.

Simultane işaret dili çevirisiyle gerçekleşecek yayına Teve2, Dream Türk, D-Smart DiziSmartMax kanallarından ulaşılabilecek. Sesli betimleme ve simultane işaret dili çevirisiyle gerçekleşecek yayına ise kanald.com.tr, teve2.com.tr, hurriyet.com.tr, hurriyet.com.tr/kelebek, Hürriyet YouTube, Teve2 YouTube ve D-Smart YouTube platformlarından erişilebilecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.